Femei de 10

7 trăsături care fac o femeie frumoasă!

Când vorbim despre frumusețe avem în vedere criterii precum: buze voluminoase, corp atletic, bust generos. Câteva trucuri de machiaj și ești cea mai frumoasă femeie de pe pământ. Dar nu rimelul, anticearcănul sau rujul te fac atractivă. Machiajul îți poate accentua calitățile dar frumusețea adevărată este mult mai complicată.
Vă prezentăm 7 calități care fac o femeie cu adevărat frumoasă. (apropos, aceleași calități sunt valabile și pentru bărbați!)

1. Pasiunea
O femeie fără entuziasm și pasiune este cel mai adesea plictisitoare. Este foarte greu pentru o femeie să își găsească timp pentru ea și pasiunile ei. Rutina zilnică se reduce la serviciu și responsabilitățile de acasă. Singurul mod în care poți scăpa de această rutină este să fi pasionată de ceva. Viața nu înseamnă doar muncă cât este ziua de lungă. O femeie cu pasiuni se remarcă imediat; ochii îi strălucesc într-un mod special. Este acea femeie pe care vrei să o urmezi și cu care vrei să vorbești la nesfârșit.

2. Compasiunea
Femeile cu inima de piatră și egoiste se iubesc doar pe ele. Fără doar și poate, iubirea de sine este o calitate importantă, dar măsura este o adevărată comoară. Cui îi plac oamenii egoiști? Dacă o femeie este incapabilă să aibă sentimente pentru alte persoane, cui i-ar păsa de ea?
Compasiunea este o trăsătură atrăgătoare iar femeia care știe cum să ofere și să primească iubire este întotdeauna mai atractivă și mai dorită decât orice femeie infatuată.

3. Inteligența
Circulă un mit conform căruia femeile frumoase nu sunt deștepte. Se consideră că femeile deștepte nu sunt frumoase pentru că sunt absorbite de muncă și educație și nu mai au timp pentru ele. Este un stereotip învechit. O femeie care nu are timp să studieze și să își îmbogățească mintea este precum un scriitor care nu citește cărți. Este ca și cum ai spune: ”Nu trebuie să înțeleg lumea, lumea trebuie să mă înțeleagă pe mine.” Inteligența te face atractivă. Să fi deșteaptă este sexy!

4. Gândirea pozitivă
Întotdeauna morocănoșii au fost neatractivi. Bineînțeles, asta nu înseamnă că o femeie trebuie să fie permanent bine dispusă. Sunt momente în care ne confruntăm cu probleme și încruntarea este naturală. Dar dificultățile trec și este frumos să găsești puterea să mergi mai departe și să te bucuri de fiecare moment. Gândirea pozitivă este contagioasă. Și cei din jurul tău își doresc să se simtă bine, astfel încât fiecare caută o femeie veselă, cu chef de viață, activă.

5. Adaptabilitatea
Nimic nu este mai frumos decât o femeie care refuză să se dea bătută. Tenacitatea, indiferent dacă este legată de carieră, activități creative sau sport – inspiră. Toată lumea iubește luptătorii. Să îți stabilești o listă cu obiective și să lupți pentru a le realiza poate fi atractiv.

6. Încrederea în sine
O femeie care are încredere în ea, își cunoaște atuurile deși nu arată lucrul acesta și nu se laudă. Este mulțumită de modul în care arată, gândește, vorbește și acționează. Este mulțumită de ea iar asta o face frumoasă!

7. Energia
Energia este, probabil, suma tuturor calităților enumerate mai sus. Când o femeie își urmează pasiunile, arată compasiune, este deșteaptă, amuzantă, refuză să se dea bătută și își cunoaște valoarea – este cu adevărat frumoasă. Ea devine scânteia care îi luminează pe toți cei din jurul său.

Sursa: brightside.me