DanDANA! Ea și El Povestea mea

Care este cea mai mare bucurie?

Care este bucuria autentică? Când ai un succes nemaipomenit în domeniul tău de activitate? Când primești o moștenire la care nici nu ai visat? Când reușești să acumulezi averi care săți asigure un trai liniștit, ție și familiei tale? Da, ne putem bucura, de toate acestea în cazul în care am avea parte de ele...

Însa toate aceste bucurii pălesc în comparație cu bucuria în Domnul. Aceasta este singura bucurie autentică. Unii se vor întreba : „Ce fel de bucurie este aceasta?” Este bucuria care nu depinde de circumstanțele ostile ale vieții, ci depinde doar de încrederea în Dumnezeu.

Împrejurarile favorabile ale vieții ne pot aduce bucurie, e ușor să te arăți (și poate să fii) fericit atunci când ai un venit mare, o casăfrumoasă și o sănătate bună. Bucuria în Domnul este însă mai mult decât o stare emoțională de moment… Este o înălțare a spiritului lăuntric ce decurge din acceptarea harului divin și din relația solidă și permanentă cu Creatorul nostru.

Încrederea într-un Dumnezeu suveran care ne apără și ne direcționează trăirea, care ne iubește așa cum suntem și care vrea să ne salveze din starea deplorabilă în care ne aflăm, sunt bazele unei depline bucurii.

Toate rezervele noastre pământești se pot epuiza, însa încrederea puternică este în Acela care dispune de resurse inepuizabile. Puternic si Sfânt este Dumnezeul nostru, Dumnezeul mântuirii noastre! El este Cel care ne oferă bucuria autentică!

Bucurați-vă totdeauna în Domnul! Iarăși zic: Bucurați-vă!” (Filipeni 4:4)

Sursa foto: oprah.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate