Diverse

12 legi ale karmei care îți vor schimba viața

zen

Legile karmei ne învață că toate gândurile, faptele și vorbele pe care le rostim declanșează un fenomen cauză-efect și vei simți pe propria piele efectele a tot ceea ce faci. Fiecare gând, fiecare faptă, aduce cu sine recompensa corespunzătoare. Dacă semeni bunătate, vei culege bunătate, sub forma bucuriei interioare. Dacă semeni răutate, vei primi răutate la schimb și suferință. Învață din greșeli și fă schimbările necesare. Dacă urmezi legile karmei, vei găsi pacea interioară care, în final, îți va îmbunătăți sănătatea fizică și mentală.

12 legi ale karmei și cum să le pui în aplicare:

zen– Fii autentică, iubitoare și pacifistă  

Faptele și gândurile tale au consecințe – bune sau rele. Dacă îți dorești prosperitate, armonie, iubire și liniște, trebuie să acționezi în consecință. Asta înseamnă că trebuie să fii autentică, iubitoare și calmă pentru a primi prietenie, iubire, liniște și fericire.

– Crează lucrurile pe care ți le dorești   

Dacă ai comis o faptă negativă, forța sa karmică te va urmări. Asigură-te că mediul înconjurător este în acord cu dorințele tale, întrucât ceea ce te înconjoară devine parte in tine. 

– Acceptă binele și răul din viața ta  

Pentru a putea schimba ceva, trebuie să accepți situația. Evită să te adâncești în lucruri care îți fac rău, altfel sentimenetele negative pe care ți le provoacă vor pune stăpânire pe tine.

– Schimbă cine ești în mintea și inima ta  

zenSingurul lucru pe care îl poți controla ești tu. Dacă te concentrezi pe lucrurile schimbătoare din jurul tău, dacă îți dorești ca alte persoane să producă schimbări în viața ta sau dacă îți schimbi stilul de viață – asta nu înseamnă că în interiorul tău se produc schimbările de care sufletul tău are nevoie pentru a te ghida pe drumul tău. Schimbările adevărate se produc doar dacă vin din adâncul sufletului.

– Asumă-ți responsabilitatea pentru faptele tale  

Modul în care acționezi, simți, gândești, reflectă ceea ce este interiorizat în tine. Este valabil și pentru ceea ce auzi și vezi că se întâmplă în jurul tău. A observa ceea ce se întâmplă în jurul tău, fără a judeca sau critica, te va pune în contact cu tot ceea te reprezintă.

– Completează, inclusiv lucrurile mai puțin importante din viața ta  

Trebuie să faci și cele mai mici și lipsite de importanță lucruri, având în vedere că în Univers, totul este conectat. Fiecare pas te conduce către următorul. Asta înseamnă că un lucru, chiar dacă pare lipsit de importanță poate fi completat, iar această completare poate fi baza următorului pas din viața ta.

– Concentrează-te asupra unui singur lucru  

zenDacă te concentrezi pe valorile spirituale, poate fi dificil să te axezi pe sentimente precum lăcomie, tristețe, furie, nerăbdare sau orice alt sentiment care produce supărare sufletului, corpului sau minții.

Asta înseamnă că nu te poți împărți, în același timp, în mai multe direcții, dacă îți dorești o viață liniștită, încărcată de pozitivism.

– Nu rămâne blocată în trecut  

Nu poți trăi cu adevărat în prezent dacă privești frecvent în trecut sau viitor și îți faci griji pentru ceea ce ar putea să se întâmple. Este important să înțelegi că dorințele vechi, comportamentele din trecut și gândurile din trecut te pot împiedica să îți creezi altele noi. Așadar, nu rămâne prizoniera trecutului.

– Fă schimbări

Istoria se va repeta până îți vei învăța lecția necesară schimbării. Poți influența trecutul doar dacă te schimbi.

imbratisare cadou– Fă ceea ce trebuie să faci și așteaptă răsplata  

Fiecare faptă are prețul ei. Poți obține fericirea dacă faci ceea ce trebuie să faci. Răsplata nu va întârzia să apară, la momentul oportun.

– Nu uita că intențiile și energia ta determină importanța rezultatului final  

Intențiile și energia sunt elemente esențiale în determinarea rezultatului final.

– Fii ospitalieră  

Ceea ce crezi trebuie să se reflecte în faptele tale. Dezvoltarea spirituală nu se poate realiza fără natura ta dezinteresată.

Sursa: positivethingsonly.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate