banner marshal garden
Ea și El

Când toți cei pe care îi iubești te părăsesc…

floare

Experiențele din trecut îți influențează viitorul. Îți dorești o anumită permanență în viața ta însă vei trăi pierderi pentru care nu erai pregătită sau situații la care nu te așteptai. Aceste experiențe îți vor schimba viziunea de la permanent la temporar. Și vei înțelege că, mai devreme sau mai târziu, oamenii pleacă.

Poate ai pierdut pe cineva. Poate ai pierdut un pieten, un părinte, un iubit sau un frate. Poate cineva a dispărut din viața ta pentru că așa a dorit sau poate din greșeală. Asta nu înseamnă că toți cei care vor intra în vața ta vor și pleca.

Important este să înțelegi că nu este vina ta. Unele relații nu funcționează. Poate nu ai făcut suficient pentru  a preveni. Unii oameni pot fi superficiali. Pe alții nu te poți baza. Nu este vina ta, în cazul în care te părăsesc. Nu este vina ta că uneori, în viață, lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori sau așa cum ai planificat.

Nu ar trebui să îți pierzi timpul gândindu-te ca cineva te-ar putea părăsi.

În cazul în care cineva te-a părăsit, poți crede că nu ești suficient de bună. Dar nu trebuie să fie, întotdeauna vina cuiva. Nu trebuie permanent să învinovățești pe cineva.

Câteodată, tu ești cea care trebuie să părăsească persoanele nepotrivite. Tu trebuie să pui capăt relației care nu ți se potrivește. Asta nu înseamnă că nu se va potrivi altei persoane.

femeie zambetÎn cazul în care dau vina pe tine, bucură-te că ai scăpat de astfel de persoane. În cazul în care te fac să simți că nu ești bună de nimic, lasă-i să plece. Nu păstra alături de tine persoane care te-au rănit și care continuă să te rănească.

Nu trebuie să permiți nimănui să subaprecieze iubirea ta.

Știi mai bine decât oricine, cât de mult ai iubit și cât de mult ai oferit.

Nu lăsa pe nimeni să te tragă înapoi.

Acum, că au ieșit din viața ta, nu te lăsa convinsă că au avut dreptate.

Ai prea multă iubire de oferit.

Sursa: positivethingsonly.com

Femei de 10 pe Facebook