Femei de 10

Bravo, Primăriței noastre!

Echipa Femei de 10 o felicită pe Gabriela Firea pentru victoria detașată în bătălia pentru ocuparea fotoliului de Primar general al Capitalei. Cunoscând-o pe Gabi Firea nu de ieri, de azi, această victorie nu ne-a surprins, părându-ne firească. Este încununarea unei vieți exemplare, a unui caracter puternic,a unor ambiții înțelepte. Iar astfel de femei, capabile să răstoarne munții pentru a-și atinge țelul propus, femei puternice, care nu abdică nici de la carieră, nici de la onorarea cu brio a statutului de soții și mame, sunt exemplul cel mai bun pe care dorim să-l dăm cititoarelor noastre! Bravo, Gabi!
Le felicităm, în același timp, pe toate femeile învingătoare în lupta electorală de ieri, oriunde s-ar afla ele, și le dorim puterea de a ne transforma localitațile țării în „locuințe” elegante și frumoase, în care să ne fie drag să ne creștem copiii!
Și ca să încheiem într-o notă amuzantă micuțul nostru mesaj de felicitare, iată că au apărut și primele manifestări de simpatie ale oamenilor de spirit din România. Și cum caricaturiștii sunt cel mai inspirat barometru al lumii din jur, colegul nostru Mircea Gheorghe și-a exersat imaginația pe seama noului ocupant al fotoliului de Primar general!

image

Publicitate