Femei de 10 Recomandări

Femeile de 10 se pregătesc de petrecere

….ei, nu e vorba chiar de o petrecere, cu lăutari, beții și dansat pe mese! Va fi, de fapt, o PETRECERE plăcută a unei după-amieze de vară, undeva sus, sub văzduhul albastru, desupra Bucureștilor, pe terasa deschisă a Hotelului Marshal Garden, devenit deja, în urma unor antecedente vesele și memorabile, un soi de “Club al femeilor de 10”.

Așadar, marți, pe-nserat, vom sfida cele trei ceasuri rele ale zilei, transformându-le în trei ceasuri de șuetă, voie bună, ușoară zbânțuială ( pentru cele inspirate, care-și vor lăsa tocurile și ifosele acasă!), multe surprize, papa bun și o tombolă de zile mari!

Și pentru că așa v-am obișnuit și în celelalte rânduri, o să vă șoptim,  în avanpremieră,  cam ce anume vă așteaptă, ca să știți… la ce să vă așteptați!

Celebra Aida Parascan – master-chef laureat pe la televizor – va proba bucătăriile FRANKE, propunându-vă live o rețetă pe care sigur a doua zi o veți pune in practică; avocata Diana Macovei ne va vinde niște ponturi, apropo de drepturile noastre, de care poate habar n-aveam! Simona Bălănescu ne va propune un produs minune, care ne va lumina tenul și… viața de zi cu zi; vestitul instructor de zumba Andrei Oșanu ne va ridica de la mese, reamintindu-ne cât de importantă este mișcarea în viața noastră (cu atât mai mult, dacă purtăm ținutele de fitness de la Adesgo!); frumușica farmacistă de la Catena ne va convinge să folosim noua gamă de produse Genera Bio; vom mai afla în ce situații trebuie să mergem la psiholog (Anca Pârvu), cum să avem un păr de 10 (Cezara Salon), ce se mai poartă în vara asta (Fashion by Laina), cât de sănătoase și mai ales “comode” sunt salatele Eisberg și cum ne spală rufele cei de la “ Nufărul”, în timp ce noi ne răsfățăm la Balinesse SPA. Vor mai fi alături de noi stomatologii de la Dental ONE, trandafirii de la “Famous Roses”, la fel de parfumații detergenți PONS de la Asevi, iar șosetele de la CISEROM vor aniversa, alături de noi, cei 90 de ani de când îi încalță pe români. Vegeta va condimenta întreaga seară. Vom savura înghețata La Strada, vom ciocni câte un pahar de cidru de la Zarea, însoțindu-l cu o apă Devin, rece ca gheața! Plus, firește, bunătățile cu care  gazdele de la Marshal Garden vor atenta la siluetele noastre.

Gazda evenimentului va fi Marina Almășan, care va purta o ținută (de 10!)  de la TRICOTTON JUNIOR, inimoasa Elena Stoica fiind unul din susținătorii de bază ai evenimentului. Marina va fi secondată de asistentul său de la emisiunea “Femei de 10, bărbați de 10”, Costin Teodorescu, alias magicianul Teo.

Nu vor lipsi nici vedetele (excluzându-le pe cele invitate în public), căci muzica va fi oaspete de seamă, pe terasa de la Marshal Garden: Corina Chiriac, Adrian Romcescu, Sanda Ladoși, Bogdan Stanoevici, Lucia Dumitrescu, Silviu Biriș, Olga Bălan și tânărul Peter Pop, alături de trupa sa.

Să vă mai spunem că tombola va fi unul din punctele de maximă atracție ale serii? Și că toate invitatele noastre vor primi daruri, la plecare?

Cred că sunt suficiente argumente pentru a spera într-o întâlnire de zile mari, plăcută, dar mai ales utilă. Sau… invers!

P.S. Ah! Și era să uităm! Fiți pe recepție! Multe din momentele întâlnirii noastre vor fi transmise live, pe Facebook! 😉

Eveniment realizat cu sprijinul:

Publicitate