Femei de 10

5 pași pentru a deveni o femeie stilată

Ce mult ți-ai dori să auzi, nu-i așa?, spunându-se la adresa ta : ” Ce stilată e tipa asta!”. Și nici măcar nu e atât de greu să fii astfel!

De fapt, ce e stilul?
Femeile stilate sunt acele femei, ale căror „image” este confecționat cu mult gust. În plus, toate elementele trebuie să fie într-o deplină armonie între ele.
Multe femei se plâng că nu au bani. Dar stilul nu presupune neapărat să fii bogată. Hainele tale pot fi achiziționate la prețuri modeste, trebuie doar să stii să le alegi și să le
porți.

Pasul 1: Faceți curățenie în garderoba voastră

Faceți o revizie minuțioasă a hainelor acumulate prin dulapuri. Nu vă jenați să expediați spre lada de gunoi hainele deja învechite și deteriorate și pe care știți sigur că n-o să le mai îmbrăcați niciodată. Pont: Pe unele din ele le puteți transforma în cârpe pentru curățenie. Cele bune, dar care însă nu va mai încap, le puteți face pachet și oferi prietenelor sau unor rude nevoiașe. În al treilea rând, analizați hainele pe care nu le-ați îmbrăcat demult, Oare le veți mai purta? Dacă nu, băgați-le și pe ele în pachetul din paragraful precedent. Restul hainelor puneți-le la loc, în dulap.

Pasul 2: Analizati-vă viața

Unde vă petreceți marea parte a timpului? Acasă? La serviciu? Cum vă petreceți timpul liber? Obișnuiți să călătoriți? Mergeți la spectacole, concerte? Sau vă place vacanța activă, vă plac drumețiile?
Apoi analizați-vă anturajul : alături de cine vă petreceți cea mai mare parte a timpului: alături de soț? De copii? De boyfriend? De gașca de prieteni? De colegii de la serviciu? Cum ați vrea să arătați în ochii lor? În funcție de aceste răspunsuri, configurați-vă garderoba.
Dacă majoritatea timpului vi-l petreceți cu familia, achiziționați-vă ținute comode și frumoase pentru casă. Dacă vă plac plimbările, optați pentru o geacă șic și blugi. Dacă sunteți focusată pe carieră, atunci ținuta office trebuie să predomine. Etc.
Pasul 3 . Evaluați-vă

Priviți-vă cu atenție in oglindă, obșervați-vă particularitățile siluetei. Imaginați-vă diferite tipuri de haine. Vă puteți inspira din sugestiile de pe site-uri, care se referă exact la tipul vostru de siluetă. Alegeți acele haine care vă maschează neajunsurile și vă scot în evidență „punctele forte”.
Determinați tipul de culori care vi se potrivesc. Nu uitați că și machiajul va trebui să se asorteze culorilor pe care le veți purta.
Pasul 4: Învățați să asortați hainele între ele

Nu alergați niciodată după modă. Nu toate lucrurile care sunt la modă ni se potrivesc. Va vor fi suficiente o garderobă de bază și câteva ținute ” în trend” . Experimentați, până vă veți găsi exact stilul care vi se potrivește. Puteți apela și la părerea celor din jur!

 

Pasul 5: Găsiți-vă elementul definitoriu!
Aici va trebui să apelați la intuiție. Poate fi vorba de o anumită combinație de culori, o anume croială, o anume formă a accesoriilor. Poate fi chiar un anume fel de a purta eșarfa. Puteți apela la un stilist sau chiar și la o prietenă cu gust. Veți vedea, lumea vă va recunoaște după acest „semn distinctiv”. Și..vă putem felicita : ați dobândit un stil al dvs!

Sursa : myjane.ru