Copii și tineri Diverse Poveștile unui copil

Ăştia 12 ani pe care i-am trăit și noua mea versiune

Dumnezeu m-a dat pe pământ acum 12 ani, fără 9 zile, azi. Am trăit lucruri pe care n-am crezut că o să le acopăr într-o viață de om. Era să mor de trei ori…ce să mai zic…
În ăștia 12 ani am făcut greșeli, am vorbit urât în ultima parte, am fost vulcanică sub masca de copil ca un înger…

Nopțile astea am stat să mă gândesc la mine…și am ajuns la concluzia că e nevoie de o schimbare. Eu ca fată, am ajuns să fiu o nouă versiune a unui băiat. O să mă schimb.

De un an, am devenit ceea ce nu era înainte..ceva ce nu trebuie să fie…
Va apărea în curând pe piață versiunea 0.1 a mea. Dacă am dat update-uri la versiunea 0.0 care, părerea mea , a fost un eșec, voi crea o nouă versiune a mea, posibil mai inteligentă. Faptul că sunt vulcanică, nu va schimba nimeni, dar că n-o să mă mai dezlănțui, vă pot garanta.

Nu mă voi schimba ca om în veci.. tot eu cea cu vorbele la ea voi fi, dar treapta 12 va asigura o gândire mai rațională și nu voi gândi ca ”Pleașcă din deal”, ci ca Eminescu – dacă aș putea vreodată. Scuze pentru avânt!

Îmi plac spusele lui George Bernard Shaw – ” Tăcerea este cea mai perfectă exprimare a disprețului”. Ce vorbe mari și adevărate dar azi, acum, e greu să mai taci când ești atacat. Sari ca o țață de gâtul receptorului dar în același timp și al emițătorului.

Împlinesc peste 9 zile, 12 ani. 12 ani de neuitat. Acum în clasa a VI- a , cu o nouă versiune.

Ana Luciana Avramescu , elevă în clasa a Vl – a , Școala Profesională Sângeru