Nutriție

Avem voie să mâncăm fructe inainte de somn, dacă vrem să slăbim?

Alegerea fructelor depinde in primul rând de dieta pentru care am optat. Fructele conțin mute vitamine și fibre, care ne sunt foarte necesare. Așa că, haideți să vedm ce fructe se asortează cu dietele noastre!
Grapefruit-ul – are doar 35-37 de calorii. Este fructul principal pt arderea grăsimilor. Nu face poftă de mâncare, iar dacă fructul in sine nu va place, apelati la sucul lui! Va avea același efect!
Mandarinele – au același conținut caloric, foarte mic. Conțin multă vitamina C și au meritul de a păstra această vitamină un timp îndelungat.
Para – are doar 42 de calorii și are meritul de a putea să ardă acele grăsimi, de care nu avem nevoie.
Caisele conțin numai 41 de calorii. Ard grăsimi , dar potolesc și foamea! Puteți consuma și caise confiate, și ele ajută la slăbit. Se recomandă cca 15-20 de astfel de caise pe zi.

Regula generală este că nu ai voie să mănânci după 6 seara, dacă vrei să slăbești. De fapt, ai voie, doar ca trebuie să te abții să mănănci cu mai puțin de 3 ore înainte de somn. Hai să vedem ce tip de fructe ți se permit, la masa de seară!

1. Аnanasul te ajută să scapi de acumulările de grăsime și să elimini toxinele din organism. Îl poți consuma seara, rău nu-ți va face!
2. Portocala – te va ajuta să te lupți cu foamea si-ți va întări sistemul imunitar. 3. Merele – nici ele nu conțin multe calorii. Dar e bine să evitați să mancați mere la culcare, pentru că ele stimulează sucurile gastrice și-ți provoacă foame.
4. Kiwi – este fructul ideal în lupta cu kilogramele.

Nutriționiștii nu recomandă sa mâncați seara, la culcare, fructe foarte dulci, căci ele influențează sucurile gastrice și perturbă procesul de slăbire.
Așadar, concluzia cu care trebuie să rămânem este aceea că putem consuma liniștiți fructe seara, înainte de culcare și ele vor ajuta cauzei noastre!

Sursa : www.garmoniazhizni.com