Femei de 10

Astăzi va fi despre voi, cu voi și pentru voi, Femeile de 10!

 

   V-am obișnuit deja cu periodicele noastre întâlniri. Cu sărbătorile Femeilor de 10, când Planeta stă în loc, iar noi uităm că suntem patroane, angajate, neveste, mame, bucătărese, menajere și ne reamintim că suntem FEMEI. Că avem un trup, de care trebuie să ne îngrijim, că avem un chip, care trebuie să fie mereu frumos și surâzător, că veșmintele trebuie să ne fie frumoase și moderne, că în farfurie trebuie să poposească numai hrană sănătoasă și care să nu atenteze nici la sănătatea noastră, dar nici la kilogramele de pe cântar. Că trebuie să ne mai și răsfățăm , din când în când, cu câte-un cântec frumos sau cu câte-o poezie de dragoste, că avem dreptul la vacanțe încântătoare, despre care este momentul să aflăm, că ne putem bucura, ca niște copii, atunci când tragem biletul câștigător la tombolă sau când primim un dar neașteptat. 

Astăzi ne vom reaminti de toate acestea, cu ajutorul unor parteneri de nădejde.  Am ales și un loc frumos, in care sigur veți reveni după aceea : un restaurant coreean de top – SEOUL îi spune, și asta pentru că stăpâna sa este o tânără cuceritoare care și-a ales jumătatea de viață din îndepărtata și fascinanta Coree. Vor fi oaspeți de seamă și teme interesante, va fi muzică aleasă, se va dansa, nu vor lipsi prezentările de modă și tombola,  blitzurile vor clipi neîncetat, iar camerele de luat vederi vor surprinde cele mai frumoase clipe ale intâlnirii noastre de primăvară. 

Și pentru că numărul invitațiilor puse “în mișcare” a fost unul limitat, astăzi, începând de la ora 16,  Facebook-ul vă va oferi posibilitatea de a vă conecta, in direct,  cu noi, participând chiar și așa, de la distanță, dar în timp real, la destule întâmplări frumoase ale evenimentului de azi. 

     Va fi astăzi o mică sărbătoare a Femeilor de 10, strategic plasată între Mărțișor și Ziua Femeii, într-o primăvară pe care o vrem a noastră, la nesfârșit! 

     Fiți alături de noi!