Femei de 10

Angelina Jolie povestește despre regulile sale în viață

În luna iunie a acestui an, nebănuind că, peste câteva luni, viața sa va fi dată peste cap, frumoasa Angelina Jolie acorda un interviu emoționant revistei Elle.
Am selectat din dialogul purtat cu redactorii celebrei publicații câteva dintre ideile transmise de vedeta de la Hollywood și care se constituiau, cel puțin la acea vreme, în regulile după care și-a condus viața frumoasa Angelina.

“În școală am fost prietenă numai cu băieții. Jocurile fetelor nu mă atrăgeau deloc. Nu-mi plăcea să particip la petreceri în pijamale și, în general, eram destul de retrasă.

Comportamentul meu din tinerețe era considerat mai degrabă a fi o img_2895permanentă revoltă. De fapt, nu era atât nevoia de protest, ci o încercare a mă regăsi, de a mă elibera. Poate din exterior ceea ce spun nu pare a fi prea corect, dar în realitate nu vi se întâmplă să vreți să știți cine sunteți cu adevărat? Am crezut că n-o să aflu niciodată cine sunt, de fapt. Am fost într-o permanentă schimbare, insă în această aparentă instabilitate nu e nimic rău. Dimpotrivă : am știut să trăiesc liber.

Încă din tinerețe am fost bântuită de groaza de a nu-mi trăi viața decât pe jumătate. Am înțeles foarte devreme: dacă n-o să-mi folosesc potențialul în întregime, dacă n-o să experimentez și n-o să risc, viața mea va fi nefericită. Singura modalitate de a rămâne pe drumul cel bun este de a fi fidelă mie însămi.

Obișnuiam să mă înfășor într-un năvod negru, să port ghete butucănoase. Îmi venea să stau mereu ascunsă. În același timp însă jucam în piese de teatru și frecventam școala de balet a lui Arthur Murray. Îmi spălam de pe mâini tatuajele și aruncam cât colo blugii jerpeliți Doc Martens, îmi îmbrăcam rochia și pantofii cu toc și câștigam concursurile de tango. Prietenii mă considerau anormală. Dar mie-mi plăcea.

img_2893Eu vedeam cât de greu îi era mamei mele să țină casa și eram sigură, la acea vreme, că eu nu mă voi îndrăgosti niciodată. Că nu voi întâlni niciodată bărbatul potrivit. Când crești într-o familie dezbinată, ai senzația că o căsnicie fericită este doar o poveste. Și încetezi să-ți mai dorești așa ceva.

Într-una din călătoriile mele, prilejuite de o misiune ONU în Cambodgia, aflându-mă într-un grup de elevi cambodgieni, am avut pur și simplu certitudinea că în această țară se află fiul meu. Există astfel de momente în viață, când simți ca o forță nevăzută te duce în direcția corectă și că deodată totul ți se luminează.

S-au schimbat relațiile mele cu Brad în ultimii ani? ( n.a. : interviul a fost acordat înainte de apariția tensiunilor care au dus la destrămarea cuplului) . Pare comic, este o întrebare pe care eu nu mi-o pun niciodată. Probabil, Brad ar fi fost și el curios să afle. Ce să-i faci?suntem și noi o familie acum, nu? În atâția ani am acumulat atâtea amintiri comune, am traversat atâtea lucruri împreună. Acest “bagaj” comun creează o apropiere atât de specială, o prietenie strânsă și, firește, o dragoste adâncă.

Pentru mine e un lux să fac o baie liniștită, pentru că sigur se va The Jolie-Pitt Family Outing In New Orleansgăsimăcar unul din copii care va dori să comunice cu tine fix în acele momente. La fel stă treaba și cu somnul. Eu dorm puțin, iar când mă trezesc, descopăr în pat minim 4 copii! Eu am fost toată viața o singuratică, dar acum cu greu găsesc un minut pentru a fi singură cu mine însămi!

Mereu am impresia că nu am destui copii și că ar trebui să mai înfiez câțiva. Nu există o îndeletnicire mai nebună, decât aceea de a fi mamă. Copiii sunt sufletul meu, alături de ei, viața îți pare mereu mai veselă. Abia când ajung acasă mă simt cu adevărat liberă.
img_2891Am înteles în sfârșit că noi suntem cei are alegem dacă vrem sau nu să fim fericiți. Bineînțeles că ne dorim să nu supărăm pe nimeni, iar cei din jur să aibă plăcerea de a interacționa cu noi. Dar, în același timp, trebuie să ne și străduim să fim noi înșine fericiți. Imediat ce încep să raționez logic și încetez să ma încred în propriile sentimente, brusc apar și neplăcerile.”

 

Sursa: elle.ru

Surse foto: emaze.com, aif.ru,starslife.ru,star.korupciya.com