banner marshal garden
Femei de 10

7 semnalmente ale unei femei.. “coapte”!

 

Cum trebuie să fii, pentru ca lumea să te considere o femeie matură și realizată? Data nașterii din buletin nu are nimic de a face cu acest aspect! Poți să fii o femeie cu personalitate inca de la 25 de ani, sau, dimpotrivă, la 50 de ani să rămâi în continuare o fetișcană naivă, care-și țuguie buzele a supărare, în orice moment de cumpănă.
Maturitatea nu reprezintă o vârstă, ci nivelul de înțelegere și abordare a vieții.

Semnalmentul nr.1 : Responsabilitatea

În bagajul de cuvinte al unei femei imature veți întâlni propoziții de genul : “ Am întâlnit un astfel de bărbat” sau “Uite ce mi s-a întâmplat” sau “ Am fost băgată în asta” sau “am fost păcălită” etc
Pe măsură ce se maturizează, femeia devine autorul propriei vieți. Ea este responsabilă pentru fiecare pas făcut, pentru fiecare alegere a sa. Propozițiile vor deveni : “EU am ales acest bărbat”. Etc

Semnalmentul nr.2. : Aici și acum

O femeie necoaptă trăiește visând la viitor sau cu amintirile despre trecut. Cea coaptă stie să traiască aici și acum. Ea știe perfect ce-i place și face exact acest lucru și nu se hrănește cu gânduri de genul : “Ma mai chinuiesc puțin și abia apoi voi face ceea ce-mi place!”

Semnalmentul nr.3: Siguranța de sine

O femeie necoaptă este foarte dependentă de părerea celor din jur. Ea va întreba, în continuu: Sunt grasă? Îmi stă bine rochia asta? Să-l sun eu prima? Femeia coaptă are propria sa părere și crede în ea. Ea are încredre în propriile sentimente și în intuiția sa. Ea nu trebuie mereu să ceară în continuu parerea celorlalți.

Semnalmentul nr.4 : Acceptarea

O femeie coaptă nu încearcă niciodată să reeduce, să schimbe sau să salveze, mai ales dacă este vorba de partenerul său. Ea fie că îi ia pe oameni așa cum sunt ei, cu toate bunele si relele lor, fie nu-i ia deloc.

Semnalmentul nr.5: Răbdarea

Femeia coaptă este răbdătoare. Ea înțelege perfect că în lume există destui oameni care au păreri și convingeri opuse, sau măcar diferite. Ea își apreciază vechii prieteni și nu rupe relația cu ei numai pentru ca nu mai gândesc la fel ca ea.

Semnalmentul nr.6 : Naturalețea

O femeie coaptă este sigură pe sine și se poartă natural în orice situație. Pe ea o interesează cel mai mult să rezolve problema, nu cum apare ea în ochii celor din jur. Ea nu vrea să joace un rol și nu poartă măști.

Semnalmentul nr.7 : Le spune lucrurilor pe nume

O femeie matură știe să și refuze, să și accepte să fie ajutată. Ea nu se așteaptă ca cei din jur să se întrebe “Oare ce nevoi/dorinți are această femeie?”, ci-și exprimă direct dorințele. În același timp, știe exact cine anume are nevoie de ajutorul ei, și-l ajută fără să stea pe gânduri.
În plus, o femeie coaptă se caracterizează printr-un ascuțit simț al umorului.
O astfel de femeie este greu de deraiat de pe orbită, indiferent de schimbările ce se petrec în jurul său sau de dezamăgirile pe care i le provoacă unii și alții.
Iar o astfel de atitudine se bazează pe încrederea în sine, în cei din jur și în Dumnezeu.

Sursa: matrony.ru

Femei de 10 pe Facebook