Femei de 10

Află dacă ești o femeie puternică!

theodysseyonline.com

Într-un sondaj de opinie, persoanele intervievate au fost rugate să răspundă la întrebarea ”Ce înseamnă să fi o femeie puternică?” Iată rezultatul:

1. O femeie puternică luptă împotriva prejudecăților și obstacolelor.

“O femeie puternică este conștientă de obstacolele care apar în drumul ei și de atitudinile uneori misogine cărora trebuie să le facă față, dar ea știe ce vrea și luptă pentru a obține ceea ce își dorește. O femeie puternică își găsește sprijinul în prieteni, familie, mentori, în ciuda faptului că se spune că o femeie trebuie să fie independentă și trebuie să facă totul singură.”

2. O femeie puternică nu se lasă doborâtă.

“O femeie puternică merge mai departe, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat sau ca și cum nu ar fi fost rănită niciodată.”

3. O femeie puternică știe cine este.

“O femeie puternică este conștientă de cine este cu adevărat. Ea încearcă, permanent, să își depășească temerile, știe cum să se controleze și are răbdare, indiferent de situație. Nu îi este frică să își exprime sentimentele și nu este interesată de ceea ce cred cei in jur.”

4. O femeie puternică este independentă dar știe când să ceară ajutor.

“A fi o femeie puternică nu înseamnă că nu trebuie să ceri ajutor. Femeile însă trebuie să se șipte cu prejudecata conform căreia, femeia este o ființă fragilă, neajutorată.”

5. O femeie puternică își urmează propriul drum.

“O femeie puternică este acea femeie care își urmează visurile, oricât de greu îi este.”

6. O femeie puternică este autocritică.

“O femeie puternică muncește din greu, își urmărește scopurile iar tot ceea ce face, face pentru ea, nu pentru că așa își doresc cei din jurul ei. Îi apreciază pe cei din jurul ei, nu este egoistă și nu se dă înlături de la a-i ajuta pe cei din jur.”

7. O femeie puternică este o luptătoare.

“O femeie puternică este o femeie care luptă pentru drepturile ei.”

8. O femeie puternică este perseverentă.

“O femeie puternică se ridică de fiecare dată când cade. Ea merge mai departe, chiar dacă totul pare împotriva ei. Nu îi lasă pe ceilalți să îi influențeze deciziile. Este flexibilă.”

9. O femeie puternică este echilibrată.

“O femeie puternică știe când să fie egoistă, și când să fie altruistă, când să își urmeze mintea și când inima. Are capul pe umeri.”

10. O femeie puternică nu are nevoie de validarea nimănui.

“O femeie puternică este ocupată, sensibilă, își cunoaște drumul și nu are nevoie de un bărbat pentru a-i recunoaște meritele și calitățile.”

www.urbasm.com11. O femeie puternică nu se teme de sentimentele ei.

“O femeie puternică nu se teme să își facă cunoscute opiniile și să spună adevărul. Ascultă, dar nu se lasă doborâtă de problemele celorlalți. Este amabilă, generoasă, plină de compasiune și integritate, vulnerabilă, autentică. Și este întotdeauna sinceră cu ea.”

12. O femeie puternică se respectă.

“O femeie puternică nu se lasă afectată de intrigile altor femei.”

13. O femeie puternică este modestă.

“O femeie puternică are încredere în ea, dar cel mai bine definește tăria unei femei modestia, combinată cu credință și pasiune. Cheia este să ai încredere în propria persoană, fără a fi arogantă.”

14. O femeie puternică iubește.

“O femeie puternică iubește din tot sufletul. De când este mică, până în ultima ei zi. Întotdeauna își dorește să aibă grijă de ceilalți.”

Sursa: thoughtcatalog.com
Foto: theodysseyonline.com

Publicitate