Amintiri din valiza LAMONZA Călătorii

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 257. Vă invit la… Outlet ! 

 

E luna cadourilor și “shoppingul” devine o activitate la fel de firescă precum plimbatul câinelui de două ori pe zi, aerisitul dormitorului și cafeaua de dimineața.
Iar cum noi, femeile, ne dăm în vânt după cuvântul “reduceri”, astăzi vă voi plimba printr-unul din outleturile mele preferate : cel aflat în preajma localității austriece Parndorf. Daca doriți sa vă  cumpărați haine de calitate la preturi reduse, nu înseamnă că sunteți o combinație între snobi și  zgârciți, ci doar că sunteți cumpătați și atenți cu imaginea voastră.  Au apărut și la noi sezoanele de “reduceri” , însă astăzi îmi voi lua valiza LAMONZA și voi cutreiera prăvăliile cu nume sonor din Parndorf, care au un maaaaare avantaj : aici, reducerile nu sunt sezoniere, ci permanente! Este și motivul pentru care spațiul de poveste ( îi spun așa, pentru că toate clădirile au alură de basm) se numește “Outlet”.

….Parndorf l-am descoperit absolut întâmplător, străbătând bătrânul continent dinpsre dreapta, spre stânga. Pe
“malul” drept al autostrăzii mi-a atras atenția șirul de căsuțe de poveste, frumos rânduite și colorate în culori pastelate. “- Vaaaai! Un orășel al copiilor! – am exclamat. Apoi am aflat câ este Outletul de la Pardorf – un loc care avea să-mi devină foaaaarte familiar! 😁

Parndorf este unul dintre cele mai cunoscute outlet-uri din Europa. In mini-oraselul de peste 37.000 mp va asteapta 150 magazine, circa 600 de marci, dar si zone de servit masa si locuri de joaca pentru copii. El este situat langa Viena  si puteti ajunge acolo fie cu masina personala direct din Romania sau, intr-o oră,  cu trenul din Viena si apoi cu un taxi de la gara din Parndorf. 

Ce gasesti la outletul de la Parndorf? Bani să ai! Caci aici se îmghesuie marile branduri ale lumii, care  isi aduc aici lucrurile din sezoanele trecute, ramase nevandute.  Reducerile aplicate sunt intre 30 si 70%. De multe ori prețul de pe etichetă te lasă fără suflare, caci nu-ți vine să crezi că o poșetă de la Michael Kors, care la Mallul din Băneasca costă peste 3000 de lei, aici o poți găsi, uneori, cu doar o mie jumate! 

Marturisesc că drumul cu mașina prin Europa îl aleg și pentru că trece pe lângă Parndorf. “Pe lângă” e un fel de a spune, pentru că el se abate mereu prin Orășelul shoppingului perfect, de unde portbagajul meu pleacă mai întotdeauna pe jumătate plin. Iar portofelul…pe jumătate gol! 😩😩

Rubrică oferită de LAMONZA : https://www.lamonza.ro/ 

Publicitate