Femei de 10

Ai tot timpul să îți găsești jumătatea dar înainte trebuie să te găsești pe tine!

Printerest

Știu că îți dorești pe cineva care să te strângă în brațe și care să îți dezmierde inima, dar pune iubirea pe linia de așteptare. Nu ai nevoie de cineva care să adoarmă lângă tine. Nu încă. Poți aștepta pentru asta.

Să îți găsești partenerul pentru tot restul vieții tale nu trebuie să fie o prioritate. Să te găsești pe tine ar trebui să fie principala ta preocupare.

Descoperă ce pasiuni ai. Descoperă ce îți trezește adrenalina care hibernează în venele tale. Descoperă ce te determină să stai trează până la 3 dimineața și să te trezești la 5 dimineața. Descoperă ce te face să iubești viața.

Descoperă de ce fata din oglindă este tristă atunci când este singură. Ce își dorește? Ce îi lipsește? Dacă este o persoană… cum ar trebui să fie această persoană pentru a-i readuce zâmbetul pe buze? Este un prieten care o poate face să râdă atunci când singurul ei impuls este să țipe? Este o simplă cunoștință cu care iese la o cafea pentru a uita de suferință? Este o voce misterioasă care îi spune că are încredere în ea și că este mândru de ea?

Descoperă ce îți face inima să tresară. Descoperă ce îți dă fiori. Descoperă cine îți trezește fluturii din stomac. Descoperă ce anume determină transformarea viselor tale în realitate.

Află cine ești și ce vrei de la această lume haotică pentru tu ești singura care știi ce îți dorești din tot sufletul. Îți dorești o casă, în nu știu ce oraș? Dar ce anume transformă această casă într-un cămin? Vrei să fii jurnalist? Dar ce urmărești să obții, în afară de bani? Care sunt așteptările tale?

Află ce vrei să îți dea Universul. Și să nu te temi că ar putea suna egoist sau nerealist. Nu te opri din a avea fantezii pentru că vei descoperi lucruri nebănuite despre tine în spatele acestor visuri. Vei descoperi ce fel de om ești cu adevărat.

Descoperă ce te inspiră, ce te motivează. Află ce îți dă energie să mergi mai departe în zilele grele. Descoperă care este rolul tău pe acest pământ, pentru că oricât de inutilă te simți, ai un scop pentru care te afli aici. Ai un motiv pentru care exiști – și este frumos. Tu ești frumoasă!

Ai toată viața la dispoziție să îți găsești persoana alături de care să trăiești, așa că mai întâi descoperă-te pe tine. Merți să te cunoști!

Sursa: thoughtcatalog.com
Foto credit: Printerest

Uscatoare rufe