Femei de 10

Adevărul din interiorul tău sau ce înseamnă o femeie de calitate

Te întrebi ce înseamnă o femeie de calitate? Este prea snoabă sau scumpă la întreținere? Sau este ceva total diferit de cele două?

Dacă ai întâlnit o femeie puternică și independentă, total diferită de restul femeilor, atunci ai întâlnit o femeie de calitate. Verifică aceste semne pentru a afla mai multe:

1. Inspirație

Ea va fi, întotdeauna o sursă de inspirație pentru ceilalți, nu va forța pe nimeni să facă ceva împotriva voinței lor, are încredere în toate deciziile pe care le ia.

2. Maturitate

Nu va trata nicio relație cu imaturitate. Nu va face lucruri prostești pentru a te face gelos și nu simte nesiguranță în relația de cuplu.

3. Egalitate

Ea menține egalitate în relația cu partenerul ei. Nu cere atenție suplimentară.

4. Intimitate

Respectă viața profesională a partenerului și nu are pretenția să fie toată ziua alături de ea. Nu este timidă și nu se sfiește să spună ce îi place și nu.

5. Independență

Își poartă singură de grijă, știe cum să se prezinte în public. Prin urmare, este o bucurie să o prezinți prietenilor și familiei.

6. Auto-suficiență

Își poate purta singură de grijă. Nu va depinde, niciodată, de nimeni.

7. Decență

Este grațioasă și demnă în tot ceea ce face.

8. Pasiune

Are opinii clar conturate și nu se teme să intre în discuții pentru a și le apăra.

9. Rezolvă probleme

O luptă între voi nu va rămâne nerezolvată. Ea se va asigura că ajungeți la un acord și veți găsi întotdeauna argumente logice.

10. Aspirații

Are aspirații bine definite și luptă pentru a și le îndeplini. Nimic nu îi poate sta în cale.

11. Autonomie

Este un real noroc să ai în viața ta o astfel de femeie. Având în vedere că nu depinde de tine din punct de vedere emoțional, dacă este alături de tine este pentru că te apreciază cu adevărat.

Sursa: truthinsideofyou.org

Uscatoare rufe