Diverse

8 trucuri pentrua deveni o persoană matinală

  1. Dormi suficient

Încetează să te mai culci la 3 dimineața.

  1. Trezește-te când răsare soarele

rasaritSunt mamă cu normă întreagă și îmi place să mă trezesc înaintea fiului meu pentru a putea să îmi savurez cafeaua, să iau micul dejun, să navighez pe internet. De obicei este întuneric când mă trezesc (în jur de 5 dimineața). Acest ritual îmi dă un sentiment de liniște, ocazia să meditez iar răsăritul soarelui îmi dă senzația că pot realiza lucruri mărețe. Așadar pregătiți-vă un mic dejun delicios, serviți o băutură (ceai, suc de fructe, cafea, apă etc.), priviți răsăritul și cum începe o nouă zi. Vă garantez că vă veți simți plini de viață.

  1. Fii recunoscătoare

De cum vă treziți, lăsați-vă mintea să umble către lucrurile pentru care sunteți recunoscători. Când ești dominat de mulțumire, recunoștință, dragoste simți cum viața ta capătă o motivație. Acum este momentul pentru un mic dejun copios (fii recunoscător și pentru asta)!

  1. Fă-ți timp pentru un mic dejun sănătos

mic dejunChiar dacă nu îți este foame trezește-ți mintea și trupul cu o masă sănătoasă. Chiar dacă ești pe jumătate adormită, fă un efort și gândește-te la minunatul mic dejun pe care îl vei lua. Toată lumea știe că micul dejun este masa cea mai importantă masă a zilei. Ajută la reglarea energiilor, vă trezește, accelerează metabolismul și menține mintea ageră. Reflectați asupra acestor calități și faceți un obicei din a lua micul dejun. Spuneți-vă: iubesc micul dejun, nu sar niciodată peste el pentru că este al naibii de delicios!

  1. Beți apă

Organismul vostru a stat între 5-8 ore fără apă, așa că îi este sete. Este foarte important să beți un pahar cu apă după ce vă treziți. Mintea este 75% apă și fără rehridatare vă veți simți amețiți.

  1. Sexul de dimineață

Dacă aveți un partener, să începeți ziua cu niște exerciții intime, crește ritmul inimii și face oxigenul să circule. Oricum sunteți în pat. Nu este ca și cum ar trebui să vă dați jos din pat, să vă luați costumul de jogging și să plecați la alergat (deși, dacă nu aveți un iubit, aceasta poate fi o alternativă)

  1. muzicaDă drumul la muzică

 Ascultând muzica preferată veți vedea cum picioarele voastre încep să se miște. Cântă și dansează. Prefă-te că ești un star rock și interpretează. Muzica ne face să trăim intens.

  1. Dușul de dimineață.

Cumpărați gel de duș cu aromă de mentă sau citrice. Vă ajută pe de o parte să vă treziți iar pe de altă parte veți mirosi fantastic. Schimbați apa caldă cu apa rece, pentru 5 secunde. Știu, sună nebunește dar nu veți regreta!

Sursa: thoughtcatalog.com/scarlet-morningstar

Uscatoare rufe