Diverse

5 modalități simple și eficiente prin care să ne sporim veniturile

 

Ce să faci, pentru ca situația ta financiară să se îmbunătățească vizibil? Cum să mai adaugi câteva zerouri sumei pe care ai reușit s-o economisești până acum? Noi îți propunem 5 soluții cu eficența verificată în practică. 

1. Dezvoltarea personală neîntreruptă

De la asta incepe totul. Până nu te vei dezvolta, ca și personalitate, veniturile tale vor staționa. Trebuie în primul rând să dai la o parte toate mentalitațile învechite și prejudecățile,  legate de bani, și veniturile tale vor incepe să crească. 

2. Sentimentul recunoștinței pentru ceea ce ai  deja. Fii mereu recunoscătoare, față de Dumnezeu, de Destin, de Viață, pentru ceea ce ai . Chiar și dacă ai foarte puțin. Dar ai! Chiar dacă inaintezi cu pași marunți, dar..înaintezi, totuși! 

3. Lărgește-ți cercul de relații

     Relațiile rezolvă totul! Da, chiar așa! De unde apar banii? Ei rezultă în urma unor schimburi de valori. Între cine și cine au loc aceste schimburi? Numai între oameni. Cu cât interacționezi pozitiv cu mai multă lume, cu atât mai multe persoane te  vor recomanda  prietenilor lor și îți vei lărgi astfel sfera de relații. 

4. În viață, fă ceea ce-ți place

Oamenii de știință au studiat, timp de 20 de ani, evoluția carierei în cazul a 1500 de subiecți. Dintre aceștia, 83 la sută și-au ales profesia în funcție de venituri, iar restul de 17 la sută au ales să facă doar ceea ce le place, fără să-i intereseze câștigul. Din eșantionul studiat, în cei 20 de ani, 101 persoane au devenit milionari. Doar unul dintre aceștia făcea parte din primul grup : al celor ce si-au ales profesia in functie de câștiguri! Restul milionarilor proveneau din grupul mult mai mic al celor ce optaseră pentru o meserie conformă doar cu dorințele lor. 

5. “Dă” mai mult decât primești! 

Cu alte cuvinte, nu te zgârci! Încearcă să dai întotdeauna  ceva mai mult,  decât ai primit! Nu te speria, așadar, să dai bacșișuri sau bonusuri!

Sursa: 5sfer.com 

Publicitate