Ea și El

Când te simți dărâmată, citește acest articol

În ciuda relațiilor romantice, despărțirile există în forme variate: o prietenie încheiată, pierderea iubitului sau mutarea într-o casă nouă. Oricum ar fi, o despărțire te face să simți că totul se năruie în jurul tău. Este precum un cuțit înfipt adânc în inimă. Fiecare persoană reacționează diferit la pierdere și tristețe, iar ceea ce funcționează la o persoană nu se aplică și celorlalți. Timpul va fi, deopotrivă, cel mai bun aliat dar și cel mai aprig dușman al tău. Din păcate, nu poți face altceva decât să lași timpul să treacă.

tristetePoate îți dorești să fi cât mai activă și să te implici în cât mai multe activități pentru a-ți reface sufletul rănit. Dacă nu poți face lucrul acesta, atunci ar trebui să încerci să te implici, măcar în activități mai simple. Dacă nici asta nu poți face, atunci trage de tine. Nu trebuie să privești în urmă. Fă o plimbare pentru a-ți oferi prilejul de a-ți pune gândurile și sentimentele în ordine. Când treci printr-o despărțire, nu mai gândești limpede.

În cele mai grele momente, nu uita că vei trece peste toate aceste lucruri, indiferent dacă îți dorești sau nu.

Dacă te-ai despărțit de iubitul tău, încearcă să eviți contactul cu el. Altfel, nu vei face altceva decât să înrăutățești lucrurile. Oricât de mult îți dorești să îl ai aproape, înfrânează-ți dorințele.

Încearcă să nu pierzi din vedere că, cea mai importantă persoană în acest moment ești TU. Vindecarea îți va da energie, energie pe care ai consumat-o până acum pe rănile provocate de alții. Este momentul să o folosești în interesul tău acum.

Chiar dacă nu ai chef de nimic, vestea bună este că durerea pe care o simți acum va dispărea treptat.

Chiar dacă simți că totul s-a terminat și nu întrezărești nicio speranță la orizont, trebuie să accepți situația și să nu te dai bătută.

Nu uita cine ești. Ești de neînvins. Nu le permite să te doboare.

Indiferet de sentimentele pe care le-ai nutrit pentru o anumită persoană, ceva nu a funcționat de vreme ce s-a ajuns la final. Nu te reprezintă această situație și nu înseamnă că ești lipsită de valoare. Chiar dacă doare, vei renaște. Așa este în viață. Chiar dacă acum ești la pământ, trebuie să găsești forța să te ridici și să mergi mai departe.

Poți țipa, plânge sau arunca lucruri. Fă asta dacă simți, dar apoi, mergi mai departe. Mai ai atâtea lucruri de descoperit și de trăit.

Sursa: positivethingsonly.com

Femei de 10 pe Facebook