Diverse Ea și El

7 defecte ale femeilor, dar care îi atrag pe bărbați

Prin natura noastră noi, femeile, suntem destul de neîncrezătoare, de aceea obișnuim să ne găsim tot felul de defecte, cheltuind o groază de bani pentru înlăturarea lor. Dar are, oare, sens să ne îngrijorăm? Marea majoritate a acestor „neajunsuri” pe care suntem înclinate să ni le atribuim sunt, de fapt, niște mituri. Iar pe lume există destui bărbați care chiar să le găsească atrăgătoare. Haideți să intrăm mai în profunzimea subiectului.

TOP 7 al defectelor feminine care bărbaților li se par sexy

1.Sânii mici.

Să nu credeți că bustul voluminos, măsura 5, reprezintă idealul masculin. Statisticile arată că 1 din 4 bărbați preferă să aibă alături o femeie cu sânii mici. Studiile mai arată că doar adolescenții sunt atrași de un bust proeminent, bărbații adulți preferă femeile cu sâni mici și fermi. Deci poate ca nu trebuie să vă necăjiți din acest motiv!

2.Pistruii.image

Marea majoritate a tinerelor fac eforturi mari, în fiecare primăvară, pentru a-și curăța fața de pistrui. Nu are rost să cheltuiți o groază de bani pentru tot felul de remedii în acest sens și să vă maltratați tenul! Mulți bărbați sunt chiar atrași de pistruii voștri, care vă dau un șarm aparte și vă individualizează într-un mod plăcut.

3. Greutatea în exces.

Unul din complexele cele mai puternice ale femeilor se referă la kilogramele în plus. Vărsând lacrimi în fața oglinzii și chinuindu-se cu diete crâncene, unele femei uită că există bărbati care chiar sunt atrași de femeile plinuțe. Desigur, nu ne referim aici la siluetele diforme, în care grăsimea face legea, dar dacă femeia își păstrează rotunjimile și are un abdomen usor rotunjit, va avea surpriza să constate că bărbații sunt atrași de aceste lucruri!

4. Atitudinea față de mâncare.

Doar în aparență, atunci când stă la masă, o femeie trebuie să se poarte ca o prințesă, respectând toate regulile etichetei și neuitând să folosească furculița și cuțitul. În realitate, bărbaților le place chiar foarte mult să urmărească felul excitant în care femeile devorează o aripioară de pui, ținând-o delicat în mână și lingându-și degetele după fiecare îmbucătură.

image5. Atracția față de bărbați.

În societatea noastră există acest stereotip, potrivit căruia dacă o femeie care-și manifestă interesul față de un bărbat, este considerată neserioasă, ba chiar vampă. În realitate însă, bărbații chiar se dau în vânt după femeile curajoase, cu inițiativă. Ei preferă o femeie care vorbește deschis despre dorințele sale, decât una care-și ține sentimentele într-un safe bine ferecat.

6.Lenea.

Nu trebuie să vă gândiți ca bărbații nu suportă femeile leneșe. Firește că locuința voastră nu trebuie să plutească într-o mare de dezordine și că bărbatul iubit trebuie și el hrănit, din când în când, însă rețineți: hiperactivitatea femeii în gospodărie poate transforma viața bărbatului în iad. O femeie care preferă să lâncezească în așternut, alături de bărbatul iubit este de preferat uneia care nu face decât să observe șosetele aruncate prin casă.

7.Caracterul „bărbătesc”.image

Din cele mai vechi timpuri, femeile au fost îndoctrinate cu ideea că ele trebuie să fie feminine, adică foarte delicate și fragile. Să știți însă că nu toți bărbatii îsi doresc așa ceva alături de ei. Multora, dimpotrivă, le plac acele femei mai „bărbătoase” care, dimineața, își pun pe ele tricoul partenerului, iar la micul dejun se angajează împreună cu el în discuții despre meciul de fotbal din seara precedentă. O astfel de femeie nu va fi numai un partener de drum, ci și un prieten de nădejde.

Nu-i așa că v-am înseninat ziua? Așa că nu mai fiți obsedate de prostii! Fiți voi însevă și veți avea surpriza să constatați că veți fi iubite și mai cu foc!

image
Sursa: luckyparents.club

Surse foto:xcooc.info, just-my-beauty.com, storinka.com.ua, psychology.web, garmoniazhizni.com

Publicitate