banner marshal garden
Femei de 10

40+. Pregătește-te pentru cea mai frumoasă perioadă a vieții tale!

Tennille Goff/flickr/getty images

Ai peste 40 de ani? Îți trăiești viața la maximum? Am alcătuit o listă cu lucruri pe care este obligatoriu să le faci la această vârstă dacă îți dorești o viață împlinită!

1.Dacă vrei să schimbi ceva, acum este momentul!

Ești mulțumită de meseria ta, de relația ta, de cercul de prieteni? Este timpul să le re-evaluezi? Acum este momentul!

2. Vizitează destinația ta de vis

La 40 de ani ar trebui să fi sufficient de stabilă încât să îți permiți lucruri la care ai visat toată viața. Este timpul să arăți bine, să mănânci bine și să vizitezi locul la care ai visat întotdeauna.

3. Îmbracă-te adecvat vârstei

La această vârstă poți fi tentată să te îmbraci mai tinerește în ideea de a arăta mai tânără. Mișcare greșită. Poți sfârși prin a obține exact efectul invers.

4. Fă mișcare

A avea un obiectiv, altul decât cel legat de carieră sau situația financiară este un excelent imbold pentru a rămâne activă.

5. Călătorește la Business Class

Călătorești în străinătate? Experiența unui zbor la Business Class te va ajuta să înțelegi tam-tam-ul care se face în jurul acestui subiect.

6. Angajează-ți un stilist personal

Dacă la 20 de ani erai în căutarea unui stil care să te reprezinte, la 30 de ani erai confortabilă cu felul în care arătai, la 40 de ani este momentul să te bucuri de ceea ce ai obținut și să investești în tine. Studiază revistele de specialitate și apelează la un specialist pentru a te îndruma în alegerea stilului care ți se potrivește.

7. Mănâncă la un restaurant select

Nu va fi ieftin dar va fi o experiență de neuitat. Alege-ți o companie plăcută și savurează fiecare moment.

8. Flirtează cu încredere

Un lucru interesant se întâmplă după 40 de ani. Începi să te simți foarte bine în pielea ta. Realizezi că ai numeroase calități, foarte atractive pentru bărbați. Așa că nu te sfii în a face o glumă sau a răspunde unui compliment.

9. Răsfață-ți părinții

Nu vorbim de o cină din când în când. Trimite-i într-o călătorie pe care și-au dorit-o întotdeauna dar nu și-au permis-o. Nu vei regreta!

10. Fă ceea ce îți făcea plăcere în tinerețe

Când erai tânără, îți plăcea să joci volei. Sau să mergi la patinoar. Încearcă să îți faci timp pentru lucrurile care îți dau energie.

11. Învață o limbă străină

12. Viața ta sexuală trebuie să fie la cote ridicate.

13. Fă-ți prieteni noi

Cele mai lungi prietenii sunt cele începute în tinerețe. Faptul că ești căsătorită, că ai copii poate reduce contactul cu alte personae și este păcat. Data viitoare când întâlnești o persoană a cărei prezență îți face plăcere, faceți schimb de numere de telefon și ieșiți la o cafea.

14. Mergi la un nutriționist

Cel mai frecvent, după 35 de ani începi să iei în greutate. Cea mai bună cale pentru a evita neplăcerile este să apelezi din timp la un nutriționist. Te va ajuta să fi în cea mai bună formă!

15. Pune bani deoparte pentru studiile copiilor

Dacă nu ai început încă, este momentul să faci economii pentru studiile copiilor.

16. Savurează o băutură rafinată

Studiile au demonstrat că persoanele care consumă alcool moderat trăiesc mai mult decât cele care nu consumă alcool deloc. De asemenea, prezintă un risc mai mic de a dezvolta boli cardiace sau diabet. Așa că de ce să nu te răsfeți, din când în când, cu o băutură rafinată?

17. Taxează-te singură

Economisește 10-15% din veniturile tale lunare și depune-le într-un cont la bancă. Îți vor prinde bine mai târziu.

18. Nu privi înapoi

Nu folosește la nimic să îți amintești de timpul irosit sau de partenerii nepotriviți. În loc să regreți ceea ce nu ai făcut, concentrează-te pe prezent.

19. Folosește rețelele de socializare

Cu cât înaintezi în vârstă cu atât mai tânără te face accesul la tehnologie.

20. Antrenează-ți mintea

Specialiștii recomandă combinarea activităților de rutină cu cele care solicită mai multe simțuri în același timp.

21. Dormi dezbrăcată

Oamenii de știință susțin că dormitul în pielea goală ne lungește viața. Conform studiilor, dacă dormi dezbrăcat se secretă, în număr mai mare, hormonii anti-aging. Ca să nu mai menționăm că dormitul în pielea goală alături de partener crește gradul de intimitate în cuplu.

Sursa: bestlifeonline.com
Foto reprezentativă: GettyImages

Femei de 10 pe Facebook