Femei de 10

De la rochiile Primei Doamne , la măștile medicinale

Nu ne leagă numai o prietenie puternică, ci și o admirație profundă – cel puțin din partea mea în direcția celei despre care astăzi vă vorbesc. Și mai e ceva : un lucru care nu se uită! A “debutat” la emisiunea mea, “Ceaiul de la ora 5”, demult de tot, pe când amândouă ne începeam drumurile prin ceea ce a urmat apoi, fiecare având “îngerii săi păzitori” : eu , pe Mihai Tatulici, ea – pe Zina Dumitrescu, care o și propusese de altfel în emisiune, ca fiind unul din “designerii de viitor” ai României. Bănățeanca și-a văzut de treabă, a mers înainte, cuminte, fară vâlva specifică celor care “vorbesc mult și fac puțin ; iar astăzi brandul său nu numai că este binecunoscut, dar figurează chiar și pe etichetele ascunse ale ținutelor Primei Doamne a țării. Ceea ce nu e de ici, de colo!
Dar nu numai Carmen Iohannis a optat pentru creațiile lui Eli Lăslean. O mulțime de vedete și personalități din Romania au ales să defileze în ținutele acesteia la cele mai importante evenimente ale vieții lor. Eu insămi am prezentat destule emisiuni îmbrăcată de cunoscutul designer, devenit între timp prietena mea.
….A venit pandemia și multe s-au întâmplat in aceste luni. Bunăoară, nu știu cum se face că, într-una din postările mele de pe Facebook, n-am rezistat și m-am plâns că nu reușesc să găsesc nicăieri măști medicinale, ceea ce mă condamna la o prelungă “neieșire” din captivitatea domestică. Nici “nu s-a uscat bine cerneala” pe postarea mea, că a doua zi un domn de la FanCourier mi-a batut la ușă și mi-a întins un micuț colet. L-am deschis și…surpriză mare! Înăuntru erau vreo 10 măști medicinale, nou-nouțe, ba una chiar roșie! Am făcut ochii mari și am răsucit coletul pe partea cu adresa expeditorului. Măstile îmi veneau de la Arad, iar expeditorul nu era altul decât…. buna mea prietenă Eli Lăslean! …
…”- Măști, Eli?!?” – aveam s-o întreb, peste câteva minute, la telefon. Și mi-a povestit despre surprinzătoarea “schimbare de macaz” spre care a adus-o pandemia. Mi-a vorbit cu atâta pasiune de ceea ce face acum echipa sa, incât m-a determinat să-mi dau încă o dată “jos, pălăria” în fața inimoasei bănățence . Mai mult, am hotărât să fac public dialogul nostru!
Așadar, s-o aplaudăm împreună pe ELI LĂSLEAN!

Publicitate