Ea și El

De ce bărbații trebuie să prețuiască mult mai mult femeile cu un caracter dificil?

Dacă iubita ta are un caracter dificil, acest lucru are, se pare, o influență extrem de benefică asupra… sănătății tale! Recent, specialiștii de la Universitatea din Michigan au finalizat un studiu inedit : oamenii de știință au analizat, timp de 5 ani, viețile unor bărbați însurați. Jumătate din ei erau căsătoriți cu femei ce aveau un caracter complicat.

Studiul a arătat ca acele cupluri, in care “cânta găina”, aveau o calitate a vieții net superioară. În aceste familii, soțiile reacționau prompt la orice derapaj al soților lor, și prin urmare aceștia erau obligați să aibă un mod de viață sănătos și mult mai activ.
Hwei L. , profesor de sociologie , a declarat că cercetarea olegilor săi infirmă credința potrivit căreia caracterul dificil al soției conduce la divorț.
Si iată încă un studiu, publicat în “Revistele gerontologiei ; științe sociale” , a subliniat faptul că relațiile îndelungate cu femei care au un caracter dificil scad riscul de îmbolnăvire de diabet. Și asta pentru că femeile “cicălitoare” au fost foarte implicate în modul de viață și alimentație al soților lor.
….ceea ce nu trebuie însă să omitem din vedere, este că fiecare cuplu este diferit și că ceea ce funcționează , în cazul unuia, nu înseamnă că este valabil în cazul celuilalt!

Sursa : lifter.com.ua