Ea și El

4 greșeli de bază, pe care le fac 90% dintre femei, în relația de cuplu

1. Ele sunt mult prea critice
Simțindu-se obligate să le tot “citească lecții” partenerilor de viață, ele îi provoacă, de fapt, pe aceștia la ceartă. Femeile, pur și simplu, simt nevoia să spună mereu ce trebuie și cum trebuie să facă celălalt. Și asta legat de cele mai banale lucruri din viața de zi cu zi.

2. Iși fixează o limită mult prea fragilă între “disponibilitate” și “accesibilitate”

Acest lucru e legat de stima de sine. Dacă femeia devine mult prea accesibilă pentru un bărbat, cu timpul ea își pierde valoarea, nu numai în ochii lui, ci si în proprii ochi.
Dacă femeia se consideră lider și începe să joace rolul de “mămică” într-o relație, ea își va pierde repede sexualitatea și atractivitatea pentru bărbat. Varianta optima este combinarea celor doua atitudini.

3. Nu reușesc să simtă fericirea
O imensă responsabilitate pentru asta stă pe umerii părinților, care nu au reușit să le insufle fetelor lor, in copilărie, sentimentul fericirii. Ca o regulă, când sunt mari, fetele își caută mereu fericirea într-o altă persoană, spre exemplu, în partenerul lor. Și, de fiecare dată, simțindu-se nefericite, ele îl învinovățesc pe acesta, periclitând relația

4. Nu sunt conștiente de propria frumusețe
Neîncrederea în propriul fizic este un sentiment caracteristic majorității femeilor. Această greșeală se bazează pe teama de a nu-și dezamăgi partenerul și pe permanenta comparație cu alte femei. Acest fapt influențează în mod negativ relațiile lor cu partenerul. Iar când femeia conștientizează, în sfârșit, frumusețea sa interioară și exterioară și începe să se bucure de ea și să și-o dezvolte, relațiile devin brusc mult mai stabile și mai fericite.

Sursa : cluber.com.ua
Sursa foto : blognews.am

Etichete