Ea și El Pe canapea

Prințul și prințesa

femeie printesa

Există prinți și prințese. Foarte rar de poveste. Ăștia din ziua de azi sunt mai mult de comedie. O poveste tragi-comică a unui cuplu ce a uitat să aprindă becul in suflet. Ea se trezește dupa 12 iar el o imita. Ea se machiază nevrotic iar el îsi admira bicepșii in oglinda in care nu mai au loc, de multă vreme, amândoi. 🙂 Când ea îsi scapă fondul de ten peste față, el se enervează ca întârzie la sală. Când ea îsi schimbă, cu tact, bluzele, el îsi toarnă parfum peste piept. Daca treci pe stradă, pe lângă ei, amețești. :)) Carul cu boi acum s-a răsturnat la Mall. După amiază tot la Mall ii găsesti. In aceeași cafenea și cu aceleași degete tremurânde pe un Smartphone puțin mai smart decât ei.

Să nu cumva să îi intrebi cât e ceasul. Ea se va uita flegmatic la tine, crezând că vrei sa o agăți iar el va da din colț in colț. Pentru ei, limbile timpului s-au oprit deja. S-au oprit atunci când ea a ales gloss-ul iar el, proteinele. Pentru ei, dragostea adevărată trece prin stomac. Atunci când nu este sugrumată, crunt, de ieșiri gratuite in clubul de fițe in care speră să îsi găsească jumătatea perfectă.

Dacă ai „privilegiul” să porți o „discuție” cu ei, nu te vor lăsa să vorbești. Iti vor turna cuvinte dulci in ceașca neatinsă din fața ta. Te vor învălui cu lecții de viață și îsi vor etala principiile pe care oricum nu le respectă. Tabloul perfect al filfizonului parfumat. Mai mult in exterior.

Interiorul nu mai contează. E amanetat pe sume modice. Două suflete anihilate de mirajul cotidianului. Două inimi ce nu își găsesc liniștea.

Amândoi visează cu ochii deschiși. Ea la croaziere peste ocean iar el la ture cu mașina pe care nu și-o permite. Când, cel mai bine, ar fi ca ea să viseze la o croazieră in sufletul lui iar el să dea o tură prin mintea și inima ei și să rămână acolo.

La final de zi, se întâlnesc. Sub acelasi acoperiș. Sub aceeași plapumă și sub aceleasi semne de întrebare.

„De ce mă simt atât de singur?”

De ce ai ales să te simți singur?

Pentru că liniștea nu o găsesti in smaralde, in sclipiciul din păr, in formele antrenate la sală sau in cocktailurile cu nume alambicate pe care le savurezi in pauzele, lungi, de viață.

Iar dragostea adevărată este atunci când tu poti fi Regele ei iar ea, Regina ta.

De prinți și prințese e plin pământul.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.