Ea și El

9 semne care arată că te străduiești mult prea tare ca să-i placi

 

Când te îndrăgostești și ai convingerea că acesta este bărbatul care ti-a fost hărăzit, speri ca, dacă tu îi vei dărui totul, și el să facă la fel și atunci să fii in al nouălea cer. Și de aceea faci tot ce poți, spre a-i atrage atenția și a-l face să te placă. Renunți practic la toate planurile tale , pentru a fi mereu disponibilă pentru el, poate chiar faci ceea ce nu ti-ai fi permis, înainte, si asta tocmai pentru că ti-e foarte frica să nu-ți “scape”. 

Reactia ta este oarecum firească, date fiind sentimentele tale, insa există  o oarecare limită intre a fi o femeie atrăgătoare și a fi una care se agață, precum o liană, de barbat. Și iată când se pare ca ești pe punctul de a depăși această limită și ar fi cazul să te oprești. 

1. Îl pui pe primul plan, in viața ta

Incerci să fii mereu disponibilă, in cazul in care te sună si te invita undeva. Dar acest lucru nu face decât să-i intarească convingerea că tu de faot nu ai nicio viață personală și nu ai prieteni. 

2. Răspunzi instantaneu la SMS-urile sale 

…chiar si dacă esti la o intalnire cu prietenii sau la o ședintă, la serviciu. Nu te grăbi! Oare chiar e atât de important să-i răspunzi pe loc?!?

3. Iți asumi programul lui și functionezi după el 

In consecintă, vei fi mereu nefericita. Iti vei pierde pretiosul timp dedicat prietenilor și . Stabilește-ți prioritatile! Echilibreaza timpul pe care i-l dedici cu cel dedicat propriei persoane.   

4. Nu-i vorbești niciodată despre interesele tale.  

Ii permiți să te domine, in discutii, nu-i îngădui să te cunoască și să te înțeleagă. Vorbește și tu, nu-l asculta doar pe el!  

5. Ești mereu de acord cu el, chiar dacă nu are intotdeauna dreptate

Sustinerea ideilor cuiva este o modalitate sigură de a-i fi pe plac. Dar nu puteti fi de acord intru totul! Divergența de opinii este absolut firească! Daca barbatul nu-ti respecta parerea , inseamnă că nu ti-e pereche! 

6. Râzi la glumele lui, chiar dacă sunt proaste

De ce să joci teatru? Oare chiar vrei să-ti petreci  restul vieții lângă o persoană care nu te amuză deloc?niar el va intelege, in final, că  te-ai prefăcut. 

7. Faci pentru el mai mult decât ar trebui

Dacă te sacrifici și stai tot timpul “dupa fundul lui”, nu e in regulă. Dacâ muncești ca un sclav, ca să-l multumesti, iar el isi vede inainte de viata lui, iarăși nu e in regulă. Sarcinile trebuie impartite pe din două! 

8. Închizi ochii la comportamentul lui urât 

Ii ții partea, pentru că te-ai tot săturat să-ți cauți jumătatea și iti doresti foarte mult ca actuala relație să functioneze. Dar daca-i tolerezi un  comportament urât, el va continua și tu vei fi nefericita.  

9. Iti ceri mereu scuze, chiar dacă de vine e el. 

E semnul cel mai clar că ești subjugată de el. Nu trebuie să iei asupra ta greselile lui. Ti-e teamă că, dacă il vei acuza, il vei supăra? Atunci ai de a face  cu o persoană toxica!

Sursa : soulpost.ru 

Sursa foto : cosmo.ru