Ea și El

3 motive pentru care încă ești singură

 

Deși este cumplit de greu să înțelegi psihologia masculină, dar nici cu gândirea feminină nu ne este rușine! Totuși există o serie de lucruri evidente.
În zilele noastre, egalitatea între sexe, pentru care am luptat atât de mult noi, femeile, s-a întors împotriva noastră. Bărbații s-au relaxat. Nu mai trebuie să ocrotească pe nimeni, nu mai trebuie să ajute pe nimeni. Pur și simplu, chiar și cei mai vajnici bărbați au depus armele. Și iată ce greșeli au ajuns să facă femeile, ca urmare a tuturor acestor lucruri.

1.Se poartă ca și cum nu au nevoie de bărbați.
E-adevărat, niciun bărbat nu-și dorește lângă el o proastă sau o femeie dezinteresată. Însă dacă voi aveți un salariu mulțumitor, vă achitați nota de plată la restaurant, vă deschideți singură ușa și, în general, rezolvați totul singură, atunci apare întrebarea : la ce vă trebuie EL? Bărbatul simte asta și nu vrea să vă perturbe lumea ideală în care trăiți.

2.Nu știu să primească iubirea
Există trei lucruri de care orice bărbat are nevoie, ca de aer : încrederea, sentimentul utilității și recunoștința. Un bărbat îndrăgostit este gata să-i ofere cât se poate de mult iubitei sale, însă ea nu trebuie să primească aceste lucruri ca și cum i s-ar cuveni. Învățați să spuneți ” mulțumesc!”. Și, mai mult, învățați să aveți încredere în el si să-l lăsați să ia El deciziile majore în cuplu.

3.Sunt din cale-afară de insistente
V-ați pus în plan să-l cuceriți și, iată, toate regulile ancestrale ale naturii s-au dat peste cap! Lăsați-i bărbatului libertatea de a acționa.

Este posibil să nu recunoașteți că faceți niciuna din greșelile de mai sus, însă ne bucurăm dacă măcar v-am pus pe gânduri. Analizați-vă prin prisma celor prezentate de noi și veți vedea, de mâine veți fi mult mai fericită : bărbații nu vă vor mai ocoli și, foarte curând, vă veți găsi și jumătatea de viață.
Sursa: womanhappiness.ru, Sursa foto: fotostrana.ru