Ea și El

Psihologul rus Pavel Zygmantovici dezvăluie cel mai excitant lucru pentru o femeie

 

Dorința de a-și excita partenera există în fiecare bărbat. Există , firește, foarte multe moduri de a o face. Unul însă oare a fi cel mai eficient. Doar că el nu li se asortează tuturor femeilor, ci doar celor care sunt căsătorite sau a caror relație durează de multă vreme.

Pentru ca un bărbat să facă o femeie să-l dorească cu ardoare, el ni trebuie să folosească decât aceste cuvinte :   „Mă ocup eu de asta!”

Se știe că cel mai importantlucru într-o relație ( nu neapărat amoroasa)  este să te ții de cuvânt.

În cadrul unei relații de iubire,  bărbații care își dau cuvântul , iar apoi se țin de promisiune, sunt considerați a fi serioși și emoționează vizibil femeile. Acei bărbați care, într-o relație,  preiau asupra lor problemele, se ocupă de situațiile excepționale apărute și se țin de cuvântul dat, sunt bărbații care dețin puterea absolută în toate “competițiile emoționale” dintre ei și femeia lor.

Nu vă spunem o noutate : într-o căsătorie foarte se pune foarte mult accent pe siguranță. Dacă bărbații sunt de încredere, atunci și casa va fi asigurată cu de toate, ei nu vor fi infideli, iar femeia va fi fericită. 

Dacă e să privim mai în amănunt, “siguranța”  este ea însăși o manifestare a grijii. Dacă bărbatul este gata să rezolve orice problemă, atunci înseamnă că lui îi pasă de femeia lui, că scopul lui este să o apere de orice griji și de eforturile inutile.

Grija unui partener este foarte importantă pentru o femeie. Și asta oriunde în lume. Aceasta reprezintă o calitate foarte importantă a unui soț, și nu a unui prieten sau iubit. Doar în acest caz  cuvintele: „Mă voi ocupa eu de asta!”functionează la “capacitate maximă”. 

Însă un aspect este din cale-afară de important :  dacă bărbatul a spus că face, atunci să facă! Dacă a promis ceva, atunci să se țină de cuvânt! Dacă a spus că sună dimineața, atunci să sune. Dacă a spus că se ocupă de o anumită problemă, atunci să se ocupe. 

In aceste condiții totul va fi cât se poate de minunat. 

 Dar și femeile au totuși o datorie față de bărbați, ele trebuind să țină cont de câteva repere. Așa că, dragi femei, luați aminte la aceste îndemnuri: 

1. Nu abuzați!

Fiți conștiente că nu sunteti chiar centrul Universului  și lăsați-i puțin timp și soțului dvs pentru a-și rezolva problemele proprii. Încercați să mai rezolvați și singure unele din problemele  cuplul vostru, iar bărbatul va aprecia asta foarte mult, data viitoare depunând și mai mult efort pentru a vă vedea fericite. 

2. Nu uitați să mulțumiți! 

Chiar dacă aveți o căsnicie de durată, țineți minte că soțul vostru face toate aceste lucruri nu pentru că v-ar datora ceva, ci doar pentru că vă iubește. Mulțumiți-i cât mai des, pentru fiecare ajutor și fiecare gest făcut.

3. Nu fiți egoistă!

Nu uitați că nu toate problemele pot fi rezolvate și nu toate au soluția pe care v-o doriți. Principalul fapt este că soțul a încercat să  rezolve aceste probleme  și că a făcut-o din suflet!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate