Frumusețe

Ai grijă de părul tău, dacă vrei să nu arăți nașpa!

Când vorbim de o femeie care arată neglijent, parcă și vedem în fața ochilor o duduie îmbrăcată aiurea, ciufulită și cu părul slinos. Dar există și alte “semnalmente” care pot transforma o reprezentantă a sexului frumos într-o cucoană îngălată. 

Astăzi ne vom referi strict la podoaba capilară. Nu întâmplător i se spune “podoabă”! Iată deci câțiva “markeri” care sunt în măsură să ne confere un aspect  neîngrijit. Încercați să evitați greșelile de mai jos. 

1. Rădacinile crescute.

pastedGraphic.png

Aproape că nu mai are importanță ce culoare au ele, rădăcinile crescute, că sunt deschise la culoare sau închise. Lookul general nu are decât de suferit, dacă părul tău devine , în acest fel, “bicolor”. 

Iată ce ai de făcut :

— dacă schimbarea de culoare este radicală, atunci nu uita să-ti vopsești regulat rădăcinile

– dacă această vopsire neîncetată te aduce la epuizare și-ți chinuiește și părul, nu uita : a te întoarce la culoarea ta inițială e un lucru extrem de simplu

2. Părul legat în vârful capului 

pastedGraphic_1.png

Oare ce face fiecare femeie, atunci când o încurcă părul și nu are nici timp să și-l aranjeze? Simplu! Și-l prinde într-o ciudățenie de  coc, cocoțat în creștetul capului și din care explodează  șuvițele de păr în toate direcțiile ! O astfel de “coafură” este perfectă pentru ziua de curățenie, când nu ne vede nimeni, decât propria oglindă! Dar să ieși pe stradă astfel….hm…mai gândește-te! 

Soluția : să alocam putin timp unei minime aranjări a părului, chiar si numai într-o coadă de cal , făcută cu grijă.   

3. Vârfurile despicate