Ea și El

Femeile care se respectă fac aceste 9 lucruri

Lipsa stimei de sine este ceea ce ne ține prizoniere în relații nefericite, ceea ce ne împiedică să dezvoltăm alte relații, fapt care ajunge să ne distrugă, din interior…

Iată 9 lucruri pe care le fac persoanele care se respectă, în cadrul relațiilor în care sunt implicate:

1.O femeie sigură pe sine nu stă să analizeze dacă ea place sau nu bărbatului de lângă ea. Ea consideră din capul locului că place!
Are o părere bună despre propria persoană și este sigură că, dacă bărbatul este cel care trebuie, el va observa acest lucru. Stima de sine a unei asemenea femei nu depinde de felul în care o văd cei din jur.

2. Persoanele sigure pe sine sunt capabile să înțeleagă că, dacă o relatie a eșuat, înseamnă că așa trebuia să se întâmple.
Ele nu se învinovățesc pe sine, pentru eșec, ci admit că doi oameni pot fi, pur și simplu , diferiți.

3. Femeile sigure pe sine își impun limite sănătoase.
Asta înseamnă că o astfel de femeie va pune întotdeauna pe primul loc propriile nevoi și emoții și nu-și va asuma responsabilitatea pentru nevoile și emoțiile altuia. Ea știe perfect ce va primi și ce va oferi, în cadrul unei relații și va acționa exact așa cum simte.

5. Femeile sigure pe sine nu se laudă.
Ele nu trebuie să anunțe întreaga planetă cât de grozave sunt. Numai oamenii nesiguri pe ei își ascund acest sentiment și încearcă să-l mascheze, lăudându-se cu performanțele lor.

6. Femeile sigure pe sine își asumă răspunderea.
Atât pentru faptele lor, cât și pentru emoțiile lor. Ele nu-și învinovățesc partenerul pentru faptul că se simt nefericite. Nu se consideră victime. Sunt conștiente că sunt singurele răspunzătoare pentru viața lor. Și, ca atare, nu se complac în relații care nu funcționează.

7. Femeile sigure pe ele acceptă relațiile așa cum sunt ele în realitate, și nu așa cum ar vrea ele să fie.
Ele nu au nevoie de certificate și verighete pentru confirmarea unor sentimente. Ele rămân într-o relație pentru că vor, nu grăbesc lucrurile și nu pun presiune pe celălalt. Dar nici nu se complac, la infinit, alături de barbați care nu au nicio intenție serioasă.

8. Femeile sigure pe ele nu acceptă să stea în relații care nu le fac fericite. Ele nu acceptă să fie umilite sau să nu fie prețuite. Nu le e frică să părăsească astfel de relații, nu se gândesc nicio clipă că nu vor mai găsi altceva, mai bun.

9. Femeile sigure pe sine aleg cu înțelepciune.
Atunci când își aleg perechea, femeile care știu ce vor pun la bătaie și mintea, și sufletul. Un om sigur pe sine atrage un alt om sigur pe sine.

 

surse foto: bagiraclub.ru, formulalubvi.com, glady.kz, soulpost.ru

Sursa: creu.ru