Frumusețe

Penelope Cruz : 5 secrete ale frumuseții

 

Bărbații sunt topiți după ea, iar noi, femeile, o admirăm în taină. Celebra actriță este nu numai foarte talentată , ci și foarte frumoasa. Iată 5 din secretele sale.

1. În pofida vieții sale mondene extrem de active, Penelope nu pune pic de alcool în gură. “Alcoolul mă lovește drept în moalele capului, sunt suficiente două înghițituri! De aceea beau numai de sărbători, și chiar și atunci foarte puțin” – a declarat vedeta.
2. Silueta sa impecabilă, Penelope o datorează lectiilor de balet, pe care le-a urmat timp de 17 ani. Actrița poate fi văzută deseori la ședințe de yoga și pilates.
3. Penelope nu se torturează cu diete, este adepta bucătăriei mediteraneene, care excelează în fructe, legume, pește și fructe de mare, brânză, paste si alune.
4. Trăsăturile hispanoide ale frumuseții sale sunt accentuate si mai mult de machiajul ochilor în manieră “smoky eyes”, cu pleoapa inferioară conturată, ceea ce le conferă ochilor săi negri profunzime și magnetism. Pentru ieșirile pe covorul roșu, posesoarea de premii Oscar alege un ruj aprins, și anume Lancôme L’Absolu Rouge.
5. Penelope are niște gene minunate. “În familia mea, femeile sunt toate niște frumuseți și niciuna din ele nu a apelat niciodată la bisturiu. Eu cred că o femeie arată bine atunci când chipul său poate spune o poveste. Dar nu judec pe nimeni”

 

În final, actrița ne-a împărtășit părerea ei despre frumusețe : “Frumusetea este o noțiune complexă, ea nu poate fi limitată de anumite criterii. Eu consider că frumusețea nu are reguli. Frumos poate fi și chipul unei femei de 90 de ani, care ascunde multe secrete. Frumusețea este povestea pe care o spun ochii tăi”.

Sursa : elle.ua