Frumusețe

10 Secrete despre frumusețe pe care trebuie să le afli

Știm cu toții că o dietă sănătoasă și exercițiile fizice ne pot ajuta să îmbătrânim mai frumos, chiar să arătăm mai tineri, dar există și alte secrete. Nu orice persoană beneficiează de timp ca să mențină un regim alimentar sănătos și un program strict de exerciții.

Vestea bună este că există modalități eficiente și simple de a vă îngriji. Vă propun să urmăriți următoarele secrete de frumusețe.
Protecție solară
Toată lumea știe că o doză sănătoasă de soare îți poate ajuta tenul. Dar, trebuie să știi că orice expunere la soare are nevoie de protecție solară. Expertul dr. Lancer, îi sfătuiește pe oameni chiar să folosească crema cu cel puțin un SPF de 30.

Nu trebuie să îți usuci pielea prea mult
Dacă tenul tău are o inflamație, nu folosi prea mult creme pentru îndepărtarea coșurilor. Acestea conțin substanțe care îți vor usca pielea. În schimb, experți precum dr. Lancer recomandă utilizarea măștilor lactice sau salicidice.

Nu uita de zona gâtului
Dacă o femeie dorește să afle cât de „bătrână” este, tot ceea ce trebuie să facă este să se uite în zona gâtului. Pielea de pe gât este extrem de subțire. Trebuie să ai grijă de zona gâtului exact așa așa cum ai grijă de zona tenului.

Utilizează un cub de gheață
Pentru un ten revitalizant, folosește un cub de gheață. Acesta îți va stimula circulația și chiar poate ajuta la strălucirea pielii.

Ai grija la modul de depozitare
Majoritatea persoanelor păstrează produsele cosmetice în baie, dar Dr. Jaliman avertizează oamenii că acest lucru nu este modul corect. Umiditatea le face să expire mai repede decât data inițială de expirare. O altă alrernativă de depozitare a cosmeticelor este în frigider.

Curăță toate produsele cosmetice
Dr. Lancer ne sfătuiește să curățăm tot ce intră în contact cu pielea noastră. Să ne spălăm pe mâini înainte să punem mâna pe față, să schimbam fața de pernă cel puțin o dată pe săptămână, iar dacă avem tenul gras, la trei zile.

Evită buretele pentru față
Dacă ești predispusă la acnee evită utilizarea bureților. Aceștia irită pielea și poate provoca mai multe inflamații.

Masajul facial este benefic
Masajul te va ajuta să scapi de cearcănele de sub ochi, ajută la netezirea pielii și îți va oferi un aspect mult mai tânăr.

Îngrijirea mâinilor
Pielea de pe mâini este la fel de subțire ca cea de pe gât și față. Când speli vasele sau faci curățenie, încearcă să folosești mănuși. De asemenea hidratează-ți mâinile cu cremă naturală, organică.

Nu te duce la culcare machiată
Femeile care se culcă machiate își blochează porii și provoacă inflamații. Curață bine pielea înainte de culcare și nu vei avea astfel de probleme.

 

sursa: providr.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.