banner marshal garden
Ea și El

15 complimente pe care femeile moderne vor să le audă

www.blackdragonblog.com

Nu cred că există femeie care să nu își dorească să primească complimente, în special din partea persoanei iubite. Doar că am prefera să fie făcute… cu cap și din suflet! Iată câteva lucruri pe care am dori să le auzim de la voi dragi bărbați!

1. Nu îţi voi spune cât eşti de sexy. Nu pentru că nu cred asta, dar nu cred că aceste cuvinte sunt suficient de puternice pentru a exprima sentimentele mele pentru tine. Prefer să fac complimente care îmbină calităţile fizice cu cele legate de trăsăturile de personalitate. Ești mai mult decât un posterior grozav sau o faţă drăguţă.

slism.com2. Dacă îţi spun că arăţi perfect, poate nu sună credibil. Vreau doar să spun că nu aş schima nimic la tine. Iubesc fiecare părticică din tine, perfectă sau nu, pentru că asta te face unică şi fascinantă. Ceea ce vreau să spun este că te voi iubi necondiţionat.

3. Personalitatea ta este lucrul care îmi place cel mai mult la tine. Da, cred că eşti drăguţă, iar în ochii mei arăţi ca un fotomodel. Dar cel mai mult îmi place să fim împreună. Am sentimentul că nu mă plictisesc niciodată cu tine, și asta este mult mai important pentru mine decât faptul că sunt atras de tine fizic.

4. Îmi place că nu încetezi niciodată să mă surprinzi. Ești una dintre persoanele cele mai interesante pe care le-am cunoscut vreodată și niciodată nu știu la ce să mă aștept de la tine. Am nevoie de o viață întreagă să te cunosc. Unul dintre riscurile cele mai mari într-o relație este să te plictisești, dar nu îmi fac astfel de griji cu tine.

cuplu-25. Nu îmi pasă de ceea ce cred prietenii tăi, părinții sau colegii. Punctul tău de vedere este singurul care mă interesează, restul este relativ. Dacă părerea lor contează pentru tine, atunci contează și pentru mine, dacă nu, nu. Tu decizi!

6. Nu, această ținută nu te face mai grasă. De când te-am văzut prima oară am înțeles că nu ești Jennifer Anniston, dar cui îi pasă? Pentru mine, arăți grozav!

7. Puțin oameni știu atâtea lucruri despre acest hobby al tău. Chiar dacă nu știu aproape nimic despre acest subiect, îmi place că tu ești pasionată de el. Și voi face tot ce pot să învăț mai multe despre acest hobby al tău, pentru că orice te interesează pe tine, mă interesează și pe mine.

8. Ezitările tale sunt printre lucrurile pe care le admir la tine. Nu trebuie să te simți stânjenită. Ele te fac unică, interesantă și îți dau un aer de prospețime. Înțeleg că îți este greu să treci peste aceste incertitudini ale tale, dar nu uita, că există acolo cineva, care te iubește și mai mult pentru asta.

9. Nu mai spune că ești urâtă când dormi. Pentru că niciodată nu mă satur să te privesc și să spun cât ești de adorabilă când dormi.

10. Apreciez că îți place să citești. Te iubesc pentru inteligența ta. Cred că ai foarte multe lucruri interesante de spus și sunt întotdeauna curios să îți aflu părerea. Imi place să știu că am ce învăța de la tine.

slism.com11. Ești drăguță. Vreau să știi că pentru mine ești unică. Te apreciez pentru că știu că fete ca tine nu se găsesc ușor. Atunci când nu te simți în formă, vreau să îți amintești că tu ești totul pentru mine.

12. Sunt atâtea detalii care îmi plac la tine. Ești drăguță când râzi, îmi place mimica ta atunci când ești concentrată sau modul în care îți rozi unghiile când ești nervoasă. Îmi place să descopăr zilnic lucruri despre tine și nu vreau să mă opresc niciodată.

13. Sunt mândru de tine! Și nu o spun într-un sens protector. Vreau să spun că ești impresionantă, admirabilă, realizată și respectabilă. Vreau să te sprijin în orice carieră îți dorești să urmezi, dar mai mult decât atât, sunt mândru de ce fel de prietenă, fiică, soră și persoană ești!

Sursa: thoughtcatalog.com

Foto: www.blackdragonblog.com, slism.com

Femei de 10 pe Facebook