banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

Iubirea încă e la modă

S-au demodat pantofii pe care ii purtai anul trecut? Nu face nimic! Părul îți stă la fel de bine. Te-aș ține de mână o viață și încă o zi in plus. M-aș juca cu buclele tale și ți-aș presăra aripi de înger, pe umerii tăi goi. Ne-am plimba, desculți, unul prin gândurile celuilalt. S-au demodat hainele din colecția râvnită? Nu face nimic. Ne dezbrăcăm rapid de ele și defilam ca doi nebuni, unul prin mintea celuilalt. Ni s-a demodat mașina decapotabilă? Nu mai avem bani de alta nouă. O luăm la pas, dansând in cercuri printre eu și tu. Printre tu și eu.
S-au demodat și prietenii. Ăia care nu voiau sĂă fim impreună. Ii schimbăm cu altii sau ne mulțumim cu noi doi. S-a demodat și vremea. Căci azi e soare iar mâine plouă. Tu în sandale, pe ele, rouă. Vom arunca umbrele peste nori și ne vom lăsa udați din cap până-n picioare.
S-a demodat și timpul. Căci in prezența ta, toate ceasurile își caută limbile pierdute printre două bătăi de inimă. Atât de usor paralizează clipa.
Însă iubirea noastră nu s-a demodat. Iar pe tine… te-aș purta mereu.

‼️ Ultimele două zile în care poți beneficia de Pachetul “Pansament pentru minte și inimă” ce conține toate cărțile mele cu ✅ Autograf ✅ Transport Gratuit ✅ Preț redus. Pachetul se poate comanda de aici:https://booksandpassion.ro/…/pansament-pentru-minte-si-ini…/

Femei de 10 pe Facebook