Ea și El

10 lucruri pe care orice bărbat își dorește să le audă

barbat

Nu doar femeile adoră să primească complimente și să audă vorbe frumoase de la partener. Iată 10 lucruri pe care bărbații și le doresc să le audă, la rândul lor, de la partenerele lor de viață:

1. “Te iubesc!”
Chiar și cel mai dur bărbat se topește la auzul acestor două cuvinte. De asemenea, bărbaților le place să fie îmbrățișați, sărutați, răsfățați. Chiar și un mesaj drăguț poate funcționa.

barbat2. “Apreciz ceea ce faci.”
Bărbaților le place să se simtă utili, în special în relațiile cu persoanele iubite. Să primească apreciere din partea persoanei iubite pentru ceea ce face și oferă, înseamnă foarte mult pentru un bărbat.

3. “Ești cel mai bun (tată/soț/prieten)!”
Orice bărbat s-ar considera norocos dacă ar avea o femeie caldă care să își exprime deschis duioșenia. Este un impuls pentru ego-ul bărbatului precum și o formă de respect și apreciere.

4. “Te apreciez ca bărbat!”
Așa cum spuneam, bărbatul își dorește să se simtă bărbat. Drept pentru care vor să știe că partenera de viață le apreciază caracterul: onestitatea, integritatea, altruismul etc.

5. “Te respect!”
O dată cu înaintarea în vârstă, bărbații au nevoie să se simtă respectați și admirați de persoanele iubite.

6. “Hai să facem ceea ce îți place! sau  ”Poți aloca timp pasiunilor tale!”
Atunci când bărbații văd o mașină de ultimă generație sau se află în fața unei console de joc, indiferent de vârstă, nimic altceva nu mai contează. Se comportă precum un copil cu o jucărie nouă. Atunci când au aprobarea partenerei să dedice timp pasiunilor lor, bărbații profită la maxim.

barbat7. “Arăți grozav!”
După mai mulți ani petrecuți împreună, bărbații își doresc să audă că partenera lor îi consideră, încă, atractivi. Complimentele sunt o recompensă pentru munca depusă și îi motivează pe mai departe.

8. “Te ascult.”
Femeile și bărbații au un stil complet diferit de a comunica. De exemplu, într-o dispută, femeile prefără dialogul, în timp ce bărbații preferă să stea singuri și să analizeze situația în solitudine. Bărbații adoră să audă ”Te ascult” sau ”Sunt gata să te ascult când ești pregătit”.

9. “Mulțumesc!”
Ca și femeile, bărbații apreciază recunoașterea eforturilor mici. Un simplu ”Mulțumesc!” are un impact puternic asupra psihicului bărbatului.

10. “Am încredere în tine.”
Sunt puține lucruri în viață, mai importante decât încrederea partenerului. Când ești într-o relație, este un adevăr esențial. Iată și un sfat al Georgiannei Donadio, doctor în filosofie, “Cel mai bun moment pentru a-ți împărtăși sentimentele este înainte sau în timpul momentelor de maximă intimitate. În acel moment, nivelul de oxytocină (hormonul încrederii, iubirii și intimității) este ridicat, făcându-l cel mai bun moment pentru a iubi discuțiile cu partenerul tău.

Sursa: powerofpositivity.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.