Ea și El

13 lucruri pe care femeile nu le suportă la bărbați

Bărbații și femeile sunt foarte diferiți. Femeile așteaptă de la bărbați lucruri pe care aceștia nu le pot face. Este frustrant, nu-i așa? Sunt lucruri pe care femeile nu doar că le urăsc, dar chiar nu le înțeleg. Între blugii demodați împrumutați parcă de la tatăl său și atitudinile misogine, sunt câteva lucruri, care ne fac, pe noi fetele să fugim fără să privim în urmă.

Am selectat pentru voi, 13 lucruri pe care bărbații le fac, și pe care femeile le urăsc.

1. “Doar puțin…”

Toate am trecut prin așa ceva. Te simți bine cu un băiat drăguț, dar nu ești gata să mergi până la capăt. Atunci el insistă: Doar puțin… Pardon? Dacă problema ta intră în contact cu problema mea – atunci asta este sex. Nu ne mai faceți să ne simțim frigide pentru că nu lăsam să se întâmple asta.

2. Trimiteți un mesaj cu textul: ”Ce faci?” apoi nu mai răspundeți 3 ore.

lisaforce.comDe ce începeți o conversație cu noi dacă nu intenționați să răspundeți? Dacă nu veți timp, nu vă mai deranjați să ne scrieți. Dacă o faceți, atunci vom considera că vă jucați cu noi, întrucât vom analiza pe toate părțile și vom face interpretări – lucruri sunt des întâlnite în cazul femeilor. Fiți respectuoși și înțelegeți că merităm niște răspunsuri, mai ales dacă voi ați deschis discuția.

3. Nu vă schimbați lenjeria în mod regulat.  

Ce este în capul vostru domnilor de nu vă schimbați lenjeria mai des și considerați că este în regulă să purtați de mai multe ori aceeași pereche de șosete?

4. Nu lăsați jos capacul de la toaletă. 

Ah, asta este atât de frecventă. Suntem obișnuite să mergem la baie în mijlocul nopții, iar când ne așezăm, cădem direct în toaletă. Ce este așa de greu să lăsați capacul jos?

5. Vă supărați când nu putem ieși în oraș, dar ne etichetați drept ”lipicioase” când facem același lucru. 

De ce dacă noi ieșim cu fetele nu este OK, dar când voi aveți lanuri cu băieții este perfect normal? De ce trebuie să jucăm acest joc incorect, întrun fel să fim disponibile, dar pe de altă parte nici prea disponibile?

cuplu-16. Vă enervați când suntem la ciclu.

Nu este vina noastră că trebuie să ne confruntăm lunar cu această problemă. Cum v-ați simți să sângerați 5 zile pe lună și să aveți crampe? Și noi vrem să facem dragoste. Nu este ca și cum noi am dori asta pentru a vă strica vouă viața. Credeți-ne, ne strică și nouă dispoziția!

7. Să ne umblați în telefon.

Acest punct este simplu. Pur și simplu: Nu vă atingeți de telefoanele noastre.

8. Să fiți creativi sexual prea devreme. 

Cu toții avem fetișurile noastre. Dar nimic nu ne face să ne îndepărtăm imediat mai rău decât să ne cereți să facem ceva ieșit din comun, înainte de a ne simți comfortabili unul cu celălalt. Păstrați-vă atracția pentru piele pentru mai târziu.

www.urbasm.com9. Vă enervați când vă purtăm hainele. 

Dacă împrumutăm un tricou, ar trebui să acceptați că s-ar putea să nu îl mai primiți inapoi. Până la urma este doar un tricou! Iar maieul, scăpați, vă rugăm de el! Arată oribil pe voi!

10. Zgîrcenia.

Femeilor le place să iasă în oraș. Ne dă sentimentul că suntem speciale. Dacă tot ați fost atât de drăguți să ne inviați să luăm cina în oraș, atunci faceți un efort și renunțați la blugi, în favoarea unei ținute ceva mai elegante. Încă un detaliu! Nimic nu este mai neatractiv decât un bărbat zgârcit care lasă bacșiș mic. Dacă nu aveți bani pentru a lăsa un bacșiș decent, înseamnă că nu aveți bani să luați masa în oraș. În acest caz, mai bine apelați la o cină romantică, acasă.

11. Menage a troi. 

Așa ceva nu se va întâmpla. Dacă se întâmplă să vizionăm împreună filme porno, asta nu înseamnă că ne vom recruta cea mai bună prietenă pentru a pune în practică.

lisaforce.com12. Aversiunea față de curea.

Ce aveți împotriva curelelor? De ce considerați atrăgător să lasați blugii să vă alunece pe solduri și permanent să trageți de ei? Nu e deloc drăguț. Mai degrabă, cumpărați-vă o curea drăguță pe care să o purtați zilnic.

13. Să vă prefaceți că suntem într-o relație serioasă.

…când de fapt, vă veți întoarce pe Tinder peste 3 zile. Spuneți clar ce vreți. Dacă vreți să ieșiți cu alte fete, OK, doar măcar să știm și noi! Nu ne place să pierdem timpul visând la lucruri care nu se vor întâmpla. Putem exagerăm emoțional uneori, dar suntem capabile să analizăm rațional situația. Nu ne subestimați!

 

Sursa: elitedaily.com
Foto: lisaforce.com

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Țin să atrag atenția
    Nu toți bărbații facem ceea ce ați tot scris,plus ceea ce scrieți este din partea anumitor femei. Dacă dumneavoastră reacționați așa fată de iubitul,soțul,amantul sau mai știu eu care partener este e problema dumneavoastră.
    Vedeți, asta nu înțelege nimeni,știm să judecăm din 2 tabere dar nu cum trebuie.

Publicitate