Ea și El

10 lucruri pe care femeile și le doresc de la bărbați

Toți bărbații din lume încearcă să găsească răspunsul unei întrebări. Ea sună cam așa: Ce își doresc femeile cu adevărat? Dragi bărbați, ne-am gândit să vă sărim în ajutor și să vă prezentăm o listă cu 10 lucruri pe care, noi femeile, le așteptăm de la voi. Luați aminte și notați!

1. Spontaneitate

Asta nu înseamnă că trebuie să vă petreceți fiecare weekend într-un loc nou. Asta nu înseamnă că în fiecare seară un mariachi trebuie să cânte sub fereastra ei. Exprimați-vă spontaneitatea în lucruri mărunte. Invit-o la dans în mijlocul străzii sau trimite-i un mesaj neașteptat.

2. Mai multă perseverență

Când o femeie spune ”nu”, ea nu a vrut să spună ”nu”. Dar nici un înseamnă ”da” sau ”poate”. Uneori, nu înseamnă nimic. Și asta nu pentru că nu știu ce vor, ba dimpotrivă. Ceea ce își doresc femeile este un bărbat perseverent, care să o convingă că ”da” este singurul răspuns la propunerea lui.

3. Inspirație

Orice femeie este pregătită să devină cel mai mare fan sau chiar să alcătuiască un grup de suport pentru iubitului ei. Așadar este îndreptățită să aștepte aceiași atitudine în schimb. Orice face o femeie, este foarte important să îți exprimi interesul față de viața ei. Visează să devină actriță? Începe o afacere nouă? Aleargă la maraton? Șansele ei de reușită se dublează dacă îți faci un obicei din a-i repeta o singură propoziție: ”Cred în tine!”

4. Cadouri inspirate

Dacă faceți parte din categoria bărbaților care cred că femeile își doresc doar diamante, bijuterii scumpe sau excursii exotice, este momentul să renunțați la aceste gânduri. Un cadou plin de semnificații îi va face inima să tresară. Trebuie doar să ascultați ceea ce vă spune, zi de zi, femeia de lângă voi. Mai devreme sau mai târziu veți afla că îi plac violetele, că își dorește un pian de jucărie încă din copilărie sau că este înnebunită după cărțile scrise de un anumit autor. Acum știți ce aveți de făcut!

5. Simțul umorului

Inclusiv oamenii de știință au demonstrat că râsul este unul dintre cele mai puternice afrodisiace. Așadar, glumiți mai des, dar nu uitați că sunt lucruri pe care nu trebuie să le luați în râs. De exemplu, rochia ei, coafura sau familia ei.

6. Atenție și grijă

Dar nu exagerați. Nu o presați, nu o sunați de 100 de ori pe zi și nu îi trimiteți zeci de mesaje. Câteva întrebări simple sunt suficiente ca să înțeleagă că vă pasă. Nu uitați să o întrebați: cum a decurs ziua ei, cum se simte, la ce se gândește. Femeile au nevoie de astfel de întrebări ca de aer.

7. Pozitivitate

Psihologii consideră că, într-un cuplu, o femeie și un bărbat sunt precum 2 vase comunicante. Dacă unul dintre parteneri este încărcat cu energie pozitivă, la fel se va întâmpla și cu celălalt, în scurt timp. O stare de bine constantă este unul dintre cele mai de preț lucruri pe care un bărbat i le poate oferi unei femei. Zâmbiți mai des, împărtășiți emoții pozitive cu ea, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

8. Suport

Desigur, uneori avem o zi mai grea, când ne dorim să renunțăm la tot, să ne ascundem capul în pernă și să plângem întreaga zi. Știința încă susține că femeile sunt mai sensibile, experimentează tristețea, melancolia sau depresia mai des decât bărbații. Acesta este motivul pentru care femeile își doresc, pentru astfel de momente, un umăr pe care să plângă și care să le spună că totul va fi bine.

9. Sinceritate

Pare așa de evident încât nici nu ar trebui menționat. Totuși, nu subestimați nevoia de sinceritate a unei femei. Dacă vă doriți o seară cu băieții, spuneți adevărul. Nu căutați scuze stupide, cum ar fi că aveți mult de lucru. Alegeți întotdeauna să spuneți adevărul.

10. Respect

Dacă încă considerați femeile ”sexul slab”, înseamnă că nu știți absolut nimic despre ele, iar acest punct este pentru voi. Femeile sunt în stare să creeze lucruri minunate și să inspire. Au idei grandioase pe care știu să le pună în practică. Ele pot face bărbații fericiți. Își cunosc valoarea și așteaptă același lucru și de la bărbați. Nu uitați să le spuneți, cât se poate de des, cât de mult le apreciați și ce înseamnă pentru voi. Fericirea nu va întârzia să apară în viața voastră.

Sursa: brightside.me