Frumusețea femeii Diamond Modă

Femeia de ieri- femeia de azi

Femeile de astazi încep sa înțeleagă mai mult importanța propriei persoane si să se valorifice ca atare. Așa cum, mai mult, valorizează si clipa pe care o trăiesc . Acest prezent, care e singura certitudine posibilă.

Am fost crescute de mame care au facut priorități din nevoile copiilor, din nevoile soțului, apoi ale părinților bătrâni si bolnavi. Au avut si ele, daca au mai rămas, bani, timp, ceva bun, rămas de la copii…

Am fost crescute privind si ascultând cum mamele noastre ,, pentru noi s-au sacrificat” si ne-a rămas cumva ,,înfipt” adânc in subconștient acest model de dăruire.

Dar noi, mamele de azi, femeile acestor ani, ne redescoperim zilnic, ne vrem fericite si nu sacrificate. Vrem sa dăruim cu generozitate din fericirea simțită, celor pe care ii iubim si nu să ne sacrificăm! Am început sa împărțim corect, timpul si banii, si să ne așezăm și pe noi pe lista de priorități in primele locuri. Progresăm lent, dar ferm, pentru a fi modele pentru fiicele noastre, care stiu ce vor, mult mai devreme decât am știut noi si știu, mai ales, ce NU VOR!

Nu mai putem sa ne întoarcem in timp, ca să schimbăm ce s-a făcut, dar putem să ne căutam, să ne găsim si să realizăm ca fericirea noastră depinde numai de noi și s-o facem reală, palpabilă, nu doar o iluzie.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.