Femei de 10

11 ani fără Laura Stoica

Stelele prindeau în anii ’90 un nume, dar ascensiunile cu adevărat culminante au fost puține. Ea fost una dintre ele: Laura Stoica.

Cântăreață, compozitoare și actriță, Laura Stoica este considerată și acum, la 11 ani de la prematura ei dispariție, una din vocile de referință. În anii ’90, folosindu-se de talentul remarcabil, de personalitatea puternică și de frumusețea ei, a reușit să creeze o imagine și un stil original, fiind prima rockeriță modernă a României.
A fost poate “cel mai grăbit actor” al scenei muzicale, părăsind-o mult prea devreme, la doar 37 de ani, în ziua de 9 martie, într-un grav accident de circulație, alături de soțul ei și pruncul încă nenăscut. Laura Stoica a lansat cântece care pot rămâne sute de ani în istoria muzicii ușoare românești, melodii ce sunt și acum cântate în festivaluri de muzică. 

Ca actriță, Laura Stoica a jucat cu succes pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești.  

Regizorul artistic Luminița Dumitrescu a gândit, special pentru Laura, un videoclip care sa nuanțeze perfect interpretarea piesei “Un actor grăbit”, melodia semnată de Bogdan Cristinoiu pe versurile Andreei Andrei. În amintirea Laurei, vă dorim vizionare plăcută.

Uscatoare rufe