Modă

10 rochii care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei

Chiar și fetele care preferă să poarte blugi zi de zi sunt de acord că a avea câteva rochii în garebobă este absolut necesar. Vă prezentăm câteva modele pe care orice femeie trebuie să le aibă în șifonierul ei.

  1. O rochie neagră

Este probabil cea mai iubită rochie dintre toate modelele care există. Clasică și întotdeauna la modă, această rochie are o mulțime de stiluri, astfel încât orice femeie poate alege ceea ce i se potrivește.

2. O rochie roșie


Spre deosebire de rochia neagră, rochia roșie a fost creată pentru a te scoate în evidență. Cu o astfel de rochie vei atrage cu siguranță toate privirile, vei fi admirată și în centrul atenției.

3. O rochie lungă


Se spune că doar femeile înalte ar trebui să poarte rochii lungi, dar este doar un mit. De fapt rochiile lungi arată minunat pe orice femeie. Cele mai mici de statură ar putea opta pentru rochii lungi cu crăpătură pe picior.

4. O rochie dreaptă


Frumusețea rochiei drepte este dată de faptul că este încă feminin conservatorismul. Este creată să poată fi purtată în orice ocazie. O poți purta la o întâlnire de afaceri sau accesorizată poate fi purtată și seara. Ca să nu mai spunem că se potrivește tuturor, indiferent de forma corpului.

5. O rochie în formă de A


Acest model arată cel mai bine pe femeile slabe și minione întrucât rezonează cu fragilitatea femeii de acest tip și creează o siluetă atractivă.

6. O cămașă-rochie


Cămașa rochie a fost lansată de Coco Chanel care a transformat o cămașă bărbătească obișnuită într-o piesă vestimentară feminină elegantă. O astfel de rochie poate fi purtată atât ziua cât și seara. Mai mult o poți purta la birou pur și simplu sau combinată cu blugi skinny.

7. O rochie albă din dantelă


Dantela a fost considerată din cele mai vechi timpuri un material luxos pe care numai cei foarte bogați și-l permiteau. Purtând dantelă, orice femeie se simte mai elegantă și mai feminină. Astfel de rochii sunt perfecte pentru petreceri sau pentru orice alt tip de eveniment. Asortați rochia cu accesorii negre sau maro și veți arăta grozav.

8. O rochie de cocktail


Pentru acele evenimente de seară când vreți să fiți sexy purtați fără rezerve o rochie de cocktail. Este mult mai comodă și mai practică decât o rochie lungă. Este o alegere perfectă pentru ieșirile în club.

9. O rochie de seară lungă


Chiar dacă porți foarte rar astfel de rochii, trebuie să ai una în șifonier pentru ocaziile speciale. Poți opta pentru un astfel de model la un eveniment formal, la o nuntă sau la o recepție după ora 19.00.

10. O rochie comodă de zi cu zi


Această rochie simplă, nu scumpă și comfortabilă este o alegere perfectă pentru activitățile tale de zi cu zi. Fie că mergi la Facultate, la o plimbare sau la un film cu prietenii, această rochie este ceea ce ai nevoie pentru a te simți comod și în trend.

Sursa: Brightside.me

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate