banner marshal garden
Modă Moda trece, fetele rămân

Ce mai poartă româncele azi. Sau ce ar trebui să înceteze să mai poarte

Pornind de la premisa certă că poporul român și mai ales femeile românce au fost înzestrate de natură cu o frumusețe aparte, m-am gândit să vă povestesc ce am sesizat eu că poartă azi femeile pe străzile din România.
Un simplu exercițiu de observație obiectivă în jur m-a ajutat să îmi reamintesc că negrul este în continuare una dintre cele mai „iubite” (non)culori când vine vorba de garderoba româncelor. În extrema cealaltă, după negru, am sesizat că o poziție extrem de importantă e ocupată de imprimeul animalier. Cel purtat in exces. Nu spun că ar fi ceva rău în asta, însă trebuie să știi cum să il dozezi pentru că e o linie foarte fină între a fi în tendințe sau a cădea în ridicol. Deși mulți designeri folosesc ținute all-print în prezentările lor de modă, asta nu înseamnă că trebuie să luam o ținută ca atare și să o purtăm oriunde/oricând. Pentru a evita astfel de crime vestimentare, vă recomand: să combinați piesele cu imprimeu animalier cu unele uni într-o culoare care să estompeze efectul creat de imprimeu și să nu combinați niciodată două sau mai multe impriemeuri.
Când vine vorba de accesorii, sesizez că dacă geanta e cel mai utilizat accesoriu (după încălțăminte) locul următor este rezervat sacoșei. Da, da – sacoșei de carton, hârtie sau nylon. Sunt total de-acord cu faptul că avem diverse lucruri de purtat la noi on a daily basis, însă asta nu justifică faptul că nu avem o geantă suficient de încăpătoare (și bine compartimentată) care să vă scoată din lista neagră „așa nu”. Iar dacă aceasta nu e o soluție, alegeți să purtați sacoșele din material textil de tip shooping bag.
Mă înclin, al vostru Emanuel Iuhas

Etichete: emanuel iuhas, moda femei romania, ce poarta gresit femeile din romania, greseli de stil, crime vestimentare

Femei de 10 pe Facebook