banner marshal garden
Copii și tineri Nu mai sunt copil!

Fashion Killa

Coco ar fi furioasă dacă ar vedea că renumitul „Classy and fabulos” a devenit un „clasi end fabulos” ieftin.
Moda e un regim pe care trebuie să îl respecți cu strictețe – dacă mănânci o zi legume nu înseamnă că ești vegetarian. Colanții de mușama asortați cu ugg-uri și tricou „undersize” prin care se vede bineînțeles sutienul cu animal print este uniforma generației noastre. Din păcate,de ani buni se promovează trendul „chic piți” iar eleganța și stilul,nelipsite din punctul meu de vedere la o femeie în devenire,le întâlnești la câteva fete curajoase care se impun in societate. Sunt complet de acord să existe gusturi variate,altfel cum am face diferență între o lady și o oarecare?

rosse4Însă dacă ai o geantă LV și ai descoperit în sfârșit că adidașii sport combinați cu un clutch și o pereche de pantaloni muștar te fac sa arați ca o paiață, nu înseamnă că ai stil,din păcate porți în continuare geanta aia în fiecare zi și probabil dacă îți vei cumpăra niște blugi noi vei dormi cu ei.
Cum se spune?!? Soarele nu poate pretinde că este luna sau invers. „Lunile” trebuie să înțeleagă că strălucirea soarelui nu vine din hainele pe care le poartă,ci din modul în care le poartă. Haina,în unele cazuri,face pe om dar o lady,orice ar purta,îi poate aduce rafinament până și unui sac. Nuanțele de roz cuarț,albastru seren,portocaliu cadmiu sau verde măsliniu asortate cu diverse imprimeuri este unul din trendurile anului. Malete pastelate,fustite plisate stil anii 60’ sau țoale din denim ,tocuri nude și ghete cu franjuri. Asta e stilul. Nu sunt nici critic de moda dar nici clasata la minus infinit,după cum spune Iulia Albu. Sunt undeva între cele doua si e cea mai buna poziție pentru o adolescentă. Cine știe?! Poate voi inventa și eu o notă cândva.
Pentru că sunt la modă citatele,eu aleg unul dintre ale lui Gabrielle Chanel: moda se schimbă, stilul rămâne.

Sursă foto: Dalles Go

Etichete

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Femei de 10 pe Facebook