Ea și El

10 lucruri pe care le fac femeile, pentru a nu-și pierde partenerul

Barbați! Admitem că există și lucruri care vă nemulțumesc la partenera voastră. Poate vi se pare un pic ciudată. Dar este posibil să nu vă dați seama că, de fapt, comportamentul ei este generat de faptul că se teme să nu vă piardă! Iată, mai jos, 10 lucruri pe care iubitele voastre le fac, numai și numai din teama de a nu rămâne fără voi : 

  1. Va torturează cu întrebări despre fostele voastre relații. În fapt, ele nu-și doresc decât să stie că sunteți mai fericiți cu ele, decât cu Fostele și că nu regretați relația cu acestea 
  2. Se îngrijorează cand ceva nu merge bine, chiar dacă e vorba de lucruri mărunte. De fapt, se tem ca un astfel de lucru marunt va va supăra. Căci în orice supărare ele văd, de fapt, riscul unei despărțiri. 
  3. Vă scriu mereu mesaje. De fapt, nu vor să fie insistente. Vor pur și simplu să se asigure că sunteți bine, vor să vă fie mereu alături. 

4.  Sunt excesiv de geloase. De fapt, urăsc să știe că alte femei le încalcă “teritoriul”.

5.  Vă întreabă, la nesfârșit, dacă le iubiți sau nu. De fapt, le îngrozește gândul că, într-o bună zi, le veți părăsi, de aceea simt mereu nevoia confirmării acestei iubiri. 

6. Vă tot întreabă dacă totul este în ordine. În sinea lor,  vor să fie liniștite că relația merge bine, ca aveți tot ceea ce vă doriți. 

7. Se pregătesc ore în șir pentru întâlnire. Ele vrea să arate bine pentru voi. Vor să vă impresioneze. 

8. Ele crează impresia că totul e în regulă, chiar dacă in realitate nu este așa. De fapt, încearcă să evite o tragedie. Nu vor să se plângă. Își ascund problemele, pentru că nu vor să strice atmosfera din relație. 

9. Vă lasă să luați majoritatea deciziilor. Uneori se jetfesc pe ele însele. Vă lasă să faceți cum doriți, si asta pentru că fericirea voastră e mai importantă pentru ele decât propria fericire. 

10. Sunt gata mereu să facă dragoste. Și asta pentru că nu vor să vă necăjească. 

Femei de 10 pe Facebook