Ea și El

Dragoste nu numai la bine, ci și la greu. Fotografia care a virusat internetul.

 

O fotografie emoționantă, ilustrând un bărbat împreună cu soția sa, care a fost lovită mult prea devreme de demență senilă, a cucerit internetul.

În anul 2012, Phillis a fost diagnosticată cu o forma de demență senilă. Avea pe atunci 53 de ani. Familia sa a fost în stare de șoc, cu toții crezuseră că problemele sale de memorie erau legate de menopauză.
Au trecut 5 ani de atunci, în tot acest timp, soțul său, Stan, a avut grijă de ea, aranja d să lucreze la domiciliu, pentru a fi mereu în preajma soției sale. Stan a creat o pagină pentru strângerea de fonduri, în scopul de a-i putea asigura partenerei sale de viață îngrijirea medicala necesară.
Nu demult, Kelly Taylor, fiica celor doi, a postat pe o rețea de socializare o fotografie care îi ilustra pe părinții săi, stând împreună pe un fotoliu.

«Părinții mei sunt căsătoriți de 34 de ani. Mama mea se afla într-unul din ultimele stadii de demență senilă, fiind diagnosticată cu 5 ani în urmă, când nu avea decât 53 de ani. De atunci, tatăl meu are grijă de ea, 24 din 24. Ea nu-și amintește întotdeauna numele lui, dar se simte ocrotită, atunci când el se află în prajma lui. Dacă nici asta nu înseamnă iubire adevărată, atunci nu știu ce altceva ar putea fi!”
Forța iubirii părinților lui Kelly a impresiknat mii de utilizatori ai rețelei de socializare respective,postul ei reușind să adune peste 50.000 de vizualizări și 314.000 de like-uri.

Sursa: soulpost.ru

Femei de 10 pe Facebook