banner marshal garden
Bombănelile Marinei Editoriale

Linșajul Andreei Marin

Dacă aș fi fost pe fază în momentul când Andreea Marin pedala liniștită prin jurul casei și s-a trezit atacată de un trio formidabil de maidanezi, i-aș fi strigat, prietenește: „Lasă-i, Andreea, să te muște, îți va fi mult mai ușor, te asigur, decât după ce te vor mușca, vei vedea, jurnaliștii și fanii patrupezilor fără stâpân!”. Dar nu am fost acolo și, printr-o reacție absolut firească într-o atare situație, Andreea


-a atras, din nefericire, o consistentă porție de celebritate negativă – dacă-mi este îngăduită licența.
Flerul meu nu-și are sorgintea într-o inteligență ieșită din comun, pe care nu am avut-o niciodată, ci, pur și simplu, într-o experiență de viață, cu care mă pot lăuda, fără să dea cineva cu pietre în mine. Cu câțiva ani în urmă, am pățit la fel: mi-am exprimat, în editorialul meu din ziarul RING, niște gânduri critice la adresa câinilor fără stăpân care poluează Capitala (verb ales deloc întâmplător) și asupra mea s-a pogorât un torent de reacții negative din partea celor care, fără a avea patru picioare și a da din coadă, s-au simțit brusc vizați. Ceva de genul „unde dai și unde crapă”! În calitatea mea de părinte a unui copil care fusese, la o vârstă fragedă, făcut ferfeniță de un maidanez (căruia copilul îi întinsese un biet biscuit), îmi exprimam revolta față de municipalitate, care nu găsește soluția pentru a transforma, și din acest punct de vedere, Bucureștiul într-un oraș european. Nicăieri, prin țările civilizate prin care pașii m-au purtat, nu am simțit amenințarea unor cuțu-cuțu, gata să mă sfâșie doar pentru că le-am traversat raza vizuală.

Nu-i vreau nici împușcați, nici înecați, nici eutanasiați – ca să mă exprim elegant – și nici măcar nu mi-aș strica bombeul, dându-le un șut în spate, ci pur și simplu nu vreau să-i mai văd pândindu-ne de după blocuri, năpustindu-se în haite asupra copiilor noștri, generându-ne fiori pe șira spinării, atunci când avem de strabătut câte un cartier mai întunecos, la ceas de seară. Soluții nu am, și nu e treaba mea să le găsesc, așa cum nu e treaba mea să găsesc soluții pentru canalele înfundate după ploaie, pentru parcările insuficiente, pentru copacii care ni se prăbușesc pe mașini etc. Pentru asta există Primării, ONG-uri care se răsfață cu fonduri europene, etc. Eu am găsit soluție pentru una bucată câine, care e al meu: am grijă de el, să-i fie bine și în primul rând am grijă să nu-i muște pe alții. Deci, datoria față de neamul patrupezilor mi-am făcut-o, nu mă poate nimeni numi adversara lor. Am văzut că și Andreea e posesoare de câine, deci nu-i poate urca nimeni în cârcă acuze că ar fi dușmanul animalelor.

Și-apoi mai e o mică problemă: cum e cu democrația, dragii mei? De când, a ne spune o părere, un gând, o nemulțumire, devine un bumerag care ni se întoarce îndărăt sub formă de oprobiu public? Le doresc celor care latră aiurea, fără să gândească puțin, să le fie perforați copiii de către un astfel de „biet cățeluș al nimănui”, și apoi să-i mai văd pe unde scot cămașa!

Dar, din păcate, românii noștri nu reacționează întotdeauna rațional și mai mereu impulsiv, întru bucuria jurnaliștilor care, iată, mai capătă și ei un subiect de presă. Altfel spus, un os de ros!

82 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Nu stiu cum am ajuns aici si habar nu am cine este autoarea compunerii de mai sus. Dupa ce cu greu am reusit sa citesc cap-coada textul si numai cu ajutorul unei lamii, am tras urmatoarea concluzie: extins primitivism si un caracter diabolic. Pe zina Marin am vazut-o acum 100 de ani la o emisiune cind stringea oameni mai amariti de la tara si le facea surprize, imbracata in rochii transparente de unde glandele mamare defilau si salutau voioase si libere. Un circ penibil.
  Ultimul spectacol „Zina, bicla si dulaii” este la fel de perfid si antipatic ca si cel care a consacrat-o. Voi doua nu spuneti nimic, dar nimic. Mult zgomot fara sa realizati ca nu veniti cu solutii, ci dimpotriva dati un carte blanche zoosadicilor care va vor saluta in intuneric pe la coltul strazii dupa ce eliminati maidanezii.

  Amindoua afisati pe fata, nici macar nu puteti disimula, o superioritate iluzorie- adica un zgomot in cap care declanseaza o supraapreciere a calitatilor si abilitatilor individuale comparativ cu restul lumii.
  In ecuatia ciinilor fara o familie NU exista iubitori si neiubitori de animale cum sugerati voi. Exista numai 1) oameni civilizati-normali- echilibrati psihic si de partea cealalta: 2) psihopatii, zoosadicii, sociopatii, abuzatorii, etc.
  Intrebare: ce grupa te defineste dar prietena ta?

  Destrabalarea psihopatilor, machiavelistilor, narcisistilor in atacurile violente si crude asupra animalelor ar trebui sa fie tema voastra de discutie si ingrijorarea. Preocuparea majora in acest moment ar trebui sa fie zoosadismul care se desfasoara activ, in fiecare zi, clipa sub ochii tuturor. Studiile de specialitate au aratat ca violatorii, criminalii, agresorii, persoane cu tulburari si periculoase, etc. au avut o perioada de „practica” a sadismului, torturii, violenta, uz de forta in a controla si intimida victima- un animal la inceput sau mai multe dupa care se trece la alt nivel- cel uman.

  Cruzimea si sadismul cu care sint tratate animalele si atit de raspind geografic, nu este decit un semn mare, gigant de avertizare si ingrijorare. Din pacate foarte multi sint orbi si/ sau putin inteligenti si ignora adevarata problema.

  Aerisile emotionale si a frustrarilor sub forma de abuzuri, sadism, tortura asupra animalelor NU descrie un individ sanatos ci unul extrem de periculos, care are probleme adinci si intr-un moment se vor indrepta asupra oamenilor. Zoosadicii au o semnatura: tortura, cruzimea, abuzul, sadismul animalelor. Normele si regulile unei societati civilizate sint incalcate daca se aproba prin tacere, lipsa mediatizarii, lipsa aplicarii legilor, etc. cazurile atit de multe, prea multe, ingrijorator de multe, de tortura a animalelor.
  Avem optiuni in alegeri: NU sustine si DA condamna orice forma de lipsa de consideratie fata de alte vieti. Animalele sufera, le este frica, simt durerea la fel ca un om.

  Ordinea lucrurilor este importanta. Pina cind nu sint folosite instrumentele legale care pedepsesc cruzimile si abuzurile impotriva animalelor este greu de inteles ce doriti voi sa faceti cu bufeurile mediatice impotriva acestor animale fara noroc.

  Locul animalelor nu este in strada, fara control, flaminzi, bolnavi, insetati, abuzati, inghetati. Animalele au nevoie de disciplina, hrana, iubire, tratamente medicale, etc. care le gasesc in familie. Aceiasi atentie si ingrijire care se da unui copil.
  Ordinea fireasca, rationala si logica:
  1) Infiintarea politiei animalelor de urgenta;
  2) Interzicerea comertului de ciini si pisici in magazinele din incintele mall-urilor sau in zonele turistice la marginea soselei. Majoritatea cumpara animale din impuls fara sa aiba cunostinte si resursele necesare pentru toata durata vietii al animalului cumparat. Cererea si oferta trebuie modificata si aceste animale nu mai trebuie sa fie comercializate pe 2 bani si sa ajunga in strada.
  3) Comertul cu animale (ciini/pisici) sa fie facut numai de crescatori autorizati si la vinzare sa fie obligatoriu vaccinurile, chip-ul, etc.
  4) Toate formele de abuz asupra animalelor sa fie pedepsite generos.
  5) Adaposturile canine publice sa aiba conditii europene, umane si civilizate;
  6) Interzis eutanasiera animalelor sanatoase cu sau fara stapin; in acest mod se limiteaza dispretul si indiferenta fata de viata.

  In Europa nu am vazut cusca de ciine in nici o curte, indiferent cit de mic sau mare este patrupedul. In Europa, animalul de companie este membrul de familie, cu drepturi si obligatii.

 • Ai dreptate. Nu ai o inteligenta iesita din comun, chiar sub mediocra as putea spune. Vorbesti de ratiune si impulsivitate cand tu inchei dorind raul altora. Vorbesti de democratie si ca biata A.M. a fost linsata de oameni, dar lucrurile astea se intampla adesea cu persoanele publice. Biata de ea, pe bicicleta, in rochie si vorbind la telefon, asteptand o saptamana ca sa inceapa scandalul. Probabil a pus povestea la punct in timpul asta. ONG-urile sunt finantate din donatii. Nu e treaba ta sa gasesti solutii – situatia din lagarele de stat nu te intereseaza, desi platesti pt ele iar banii sunt furati. Problemele cauzate de noi toti trebuie sa si le asume doar iubitorii de animale si ei sunt cei pusi la zid. O sa fac o mica lamurire in ceea ce priveste termenul de iubitor de animale, poate reusesti sa procesezi si tu ceva: un iubitor de animale isi sterilizeaza animalele, le ingrijeste corespunzator, strange dupa ele inclusiv ce face pe.afara, ajuta cum poate si alte animale (adoptie,foster,hrana,voluntariat). Un astfel de om mereu va ajuta si semenii! Constientizandu.ne vina si greselile si lucrand impreuna putem rezolva problemele pe care tot noi le.am creat. Nu strange nimeni dupa tine. Niciunul dintre voi nu meritati efortul, dar civilizat si uman ar fi sa nu avem caini pe strazi. Noi tindem spre civilizatie, nu pt binele vostru, doamne si domni narcisisti. Noi nu ne dorim raul vostru, dar sa primiti ceea ce oferiti. Cat despre patrupezi, ti.ai facut datoria doar fata de al tau. E castrat sau are pedigree? O zi frumoasa sa ai si la cat mai putine ineptii.

 • Am citit cu multa rabdare acest text scris cu mare grija si atentie sa sune putin pompos.Nu aveti solutii la o gramada de probleme,dar aveti influenta si un stilou frumos.Ce ar fi daca in locul „latraturilor”ati incerca sa aflati cine fura banii maidanezilor?Ca de acolo de sus,unde foarte bine va credeti situata,e mai usor de aflat,fata de noi latratorii….

 • Nu este o experiență plăcută și mama mea a pățit ceva de genul când eram eu copil!
  Soluția este ușoară un spray cu gaz lacrimogen ajuta dacă îl ai în buzunar trebuie doar sa fii atent la direcția vântului sa nu se întoarcă spre tine.

 • Credeti-ma ca pot sa scriu la fel de mult ca VIP2 -Marina (despre VIP-1-Andreea) in problema cainilor `maidanezi`. N-oi avea eu picioare lungi ca ele si nici gropite in obrajori, dar capul ma duce iar neuronul inca functioneaza. Voi spune doar ca problema e pusa prost de ambele: fie intentionat- si atunci sunt pervers manipulatoare, fie din simpla neintelegere a fenomenului, si se numeste eufemistic `neintelegere. Nu le reproseaza nimeni celor doua VIP-uri 1+2 ca nu iubesc cainii, sau ca nu militeaza pentru cauza animalelor fara stapan. Ce le reprosam este limbajul dublu, prefacatoria, poza. Cand esti zana surprizelor si faci uz de tot arsenalul seductiei feminine la TV nu poti sa te certi ca o precupeata si sa ceri `moarte pentru moarte` Nu esti credibil, mirosi a mincinos. Cainii simt mirosul de mincinos cum il simt pe cel de betiv. Iar VIP2 aici de fata se face ca nu intelege supararea oamenilor si vine si ea in apararea imposturii , cu palarie de pai si aer copilaros sagalnic ne spune ca se teme de coltii maidanezilor, si cere `rezolvarea problemei` alaturi de rezolvarea gurilor de canal si a parcarilor. Oare chiar nu intelege imensa ipocrizie si cinismul fara margini din spatele luarii sale de pozitie? Un singur argument: a avea un caine nu inseamna ca iubesti cainii, nici ca esti empatic fata de animalele in suferinta. Inseamna ca ai avut bani sa-ti cumperi un caine. Nu cred in dragostea fata de oameni in lipsa dragostei si empatiei fata de animale. Totdeauna animalele au depins de oameni, e asa greu de inteles VIP-urilor ?

  • Sunt placut impresionata de raspunsul Monicai Banita la articolul scris de Marina A. Grozav ai pus punctul pe „i”, caci de fapt aceea este problema a ipocriziei, a falsitatii, a „doua intr-una”, cand mimoze si mironosite de-ti vine sa le multiplici, sa le ai in casa cand nu mai au emisiuni, cand „vipere” cu 2 capete cand sunt calcate usor sau chiar tangential pe coada. Oau… ce surprize neplacute ne-ati oferit ambele, de-a lungul timpului dar noi, ca romani, toleranti am zic ca „poate ne inselam noi, ca poate suntem prea intransigenti, ca…ca… Ne-am cam saturat de manipulari tzintite. Mai, doamna Marina, in ce zile din an mergi matale pe strazi si cartiere intunecate, asa pe jos si te ataca „haitele de caini?!” Nu cred ca de niste ani buni ti-a lipsit masina si multe alte beneficii, caci ai luat bani frumosi, atat matale cat si Andreea din participarile noastre obligatorii, asa ca nu te compara cu mine sau altii care traim modest, simplu, frumos, elegant, cat de cat si nu ne „tzatzim cand nu mai purtam o masca !”

  • Eu le propun doamnelorVIP1 si VIP2 sa rezolve ele mai bine problema pedofililor si a atacatorilor, a criminalilor, ca s-au cam inmultit si din mana alora nu mai scapi….

  • Ce bine era daca te-ai fi abtinut ! Desigur, nu stii nici tu cum vei reactiona in stare de soc !Sper sa nu ai niciodata ocazia !

  • Si a apara maidanezii in defavoarea oamenilor nu inseamna ca esti iubitor de animale. Ai scris degeaba doamna Monica. Nu e important ca cele doua sunt sau nu VIP-uri, important este ca sunt oameni. Incuiati la minte ca asa-zisii iubitori de javre nu cred ca am mai vazut! Ati uitat ca au murit oameni atacati de caini? Ignorantilor! Nu sunt bani pentru pensii, alocatii, etc iar voi cereti pentru niste javre ordinare. Ori ii luati in ograda voastra ori eutanasierea …si gata!

 • In timp ce divele se plimba pe la televizor si toata natiunea urla cu ura si disperare ‘Daca ii iubiti luati-i acasa”…in timp ce ‘cutofilii’ sunt acuzati de toate nenorocirile si mai ales ca vor animalele pe strada, nu fac nimic pentru caini si doar toaca banii…contribuabililor (SIC !?!?) …. ce puteam eu sa fac??? Sa las animale parasite de altii in padurea de la marginea unui sat ca sa fie pe strada???
  Nuuuuuuu! Eu ASTAZI am adunat de la marginea padurii 4 caini – 3 pui si un mascul si o pisica cu 2 pui. Nu am reusit sa prind cateaua mama si inca un pisic mai sperios decat surioarele lui, au ramas acolo la padure. In total individa respectiva (pentru ca cine m-a anuntat o cunostea, ma informase deja ca are intentia sa ii arunce, le facusem cu cateva zile inainte poze si cautam solutii) a aruncat 5 caini si 4 pisici = 9 animale!!! Cateaua s-a intors acasa si maine o iau si pe ea, pentru pisicut va trebui cusca speciala cu capcana!!!!
  STITI CINE A ARUNCAT animalele in padure? O consiliera locala, cu responsabilitate in primarie! Stiti ce scrie pe o plancarda la intrarea in padure? Ca e interzis sa se arunce acolo animalele si ca abandonul este interzis prin lege. Stiti cine a pus plancarda? Primaria!!!! Deci… trageti voi concluziile! Ce draq vreti mai oameni buni de la noi iubitorii de animale??? Cati amarati sa mai salvam noi, cand voi si neamurile voastre care nu au reusit sa se civilizeze, fac aceasta crima a abandonului in continuu???? Nici cei care si-ar permite sa isi castreze animalele nu o fac si prefera sa ii arunce pe strazi!!! Si dupa aia le musca pe IREC-iste, pe copiii unora care ii lasa sa se joace nesupravegheati, sau pur si simplu exista in preajma unora care se cred unici stapanitori ai pamantului!! Si animalele acelea abandonate vor fi ucise in chinuri groaznice de niste monstri platiti tot din banii nostri! Ce vreti pana la urma de la noi mai divelor, mai cetatenilor responsabili, mai oripilatilor , ce vreti de la iubitorii de animale ‘cutofilii’ cum ne numiti cu dispret ? Cat sa mai strangem ‘mizeria ‘ dupa voi, mai nesimtitilor??? Cum puteti dormi noaptea linistiti si cum va suportati in oglinda mutrele alea deformate de ura si rautate ??? De ce sa tot salvam noi animalele abandonate de voi si de neamurile voastre de tarani parveniti, neciopliti si necivilizati???? Si sa nu ne iesim din minti???? Cica sa nu le injur si sa nu le blestem pe divele ma-sii , pe IREC-isti si pe sustinatorii lor ..si pe toate pitzipoancele si cocalarii care isi dau cu parerea pe FB si la tv…!?!?

  • Exact aceleasi ganduri le am si eu. Si multe intrebari. Cum poate o femeie, care se vrea pretuitoare de viata si formatoare de opinii, sa faca astfel de urari „rationale”:”Le doresc celor care latră aiurea, fără să gândească puțin, să le fie perforați copiii de către un astfel de „biet cățeluș al nimănui”, și apoi să-i mai văd pe unde scot cămașa!” Pai ce-ai zice mai draga Marina daca si „cutofilii” si-ar dori sa vada pe unde-ti scoti tu camasa daca si copiii tai ar pati inca odata ceea ce le doresti copiilor celorlalti, a caror singura vina este ca n-au aceeasi parere cu tine? Cum dreaqu pretuiti viata cand nu va pasa de viata unor suflete a caror singura vina este ca n-au stapan? Ce mari formatoare de opinii sunteti, cand vreti moartea unor animale chinuite de foame si sete, numai pentru ca indraznesc sa latre la voi!!! Un sincer SICTIR, mult iubita si stimata Marina Almasan!!! Un si mai sincer SICTIR Andreea Marin!!! Si daca vrei sa stii, prefer si eu si copiii mei muscatura unor caini ai nimanui, decat muscatura otravitoare a ta, a „zanei” si a altor semeni de-ai vostri. Degeaba va plimbati prin atatea tari. Civilizatia si educatia nu prea se lipesc de voi. Si sa mai stii ceva: faptul ca ati cumparat cate un caine si tu si Marin nu va face nici iubitoare de animale si nici iubitoare de oameni sau de viata. Tarana din calcai vi se zareste la fiecare opinie. Si nu te mai da victima, caci nu esti. Te bagi cu buna stiinta in gura lumii.

   • Doamna Irina, sunteti normala? Intrebarea mea e cat se poate de serioasa. Da, Andreea Marin si Marina Almasan au dreptate! Iar dumneata, chiar esti „cutofila” si nu ai nici macar un minim de respect fata de cei din jur. Poate ca ele nu sunt iubitoare de javre, nici eu nu sunt dar dumneata ce faci in sprijinul „bietelor suflete” maidaneze? Raspund eu : nimic! Cele doua doamne , „VIP-uri” cum le spuneti ironic, au crescut in ochii mei si nu numai. Cinste lor!

  • Stii tu sigur ca Marina si Andreea au abandonat catei? Cum poti arunca cu astfel de acuze? E cineva obligat sa adune in propria curte toate javrele din zona? Nu! Andreea creste ce animale vrea ea nu ce-i dictezi dumneata. Faptul ca stai si pierzi vremea adunand javrele din paduri este strict problema ta! Inseamna ca nu ai altceva de facut. Nu asa se rezolva o astfel de situatie. Militeaza la autoritati iar daca iti este greu ca mare „cutofila” lasa autoritatile sa aleaga varianta noastra : eutanasierea. Doamne fereste sa intri in gura „marilor iubitori de maidanezi”!…

 • De acord cu autoarea. Din punctul meu de vedere cainii ar trebui omorati. Viata unui copil, a unui om e incomparabil mai valoroasa ca orice animal. As pune taxa pentru iubitorii de caini sau pur si simplu un sistem de donatii, cati bani se strang atati caini sunt tinuti in adaposturi.

 • Esti minunata, Marina, esti o fata pe cinste, citesc tot ce publici, te admir, mai rar oameni ca tine

 • Ca de fiecare data, draga de Marina spune lucrurilor pe nume. Te imbratisez, Marina, uite de aceea te admir eu pe tine, ca spui bine ceea ce spui, dar mai ales felul in care spui

 • Mare prostie. Când avea 8 ani, pe drumul către școală, fetița mea a fost atacată de câini maidanezi. Probabil, cei ce aveți copii, poate ați trecut prin asemenea experiență neplăcută sau doar bănuiți furia, sperietura, durerea, groaza mea ca părinte. Nu mai zic de ceea ce a simțit copilul meu. Cu ce a greșit Andreea Marin atât de tare, pentru că s-a apărat? Parcă ați șters, într-o clipită, tot ajutorul oferit oamenilor până acum. Haideți să judecăm limpede și corect situația în care,ca om, de ce Andreea Marin, a fost pusă! În țară chiar avem probleme destul de grave care ar necesita petiții: sistemul de sănătate este la pământ, pădurile furate, pământul udat cu sângele strămoșilor, furat, industria pusă pe butuci, fermierii hărtuiți etc

 • Buna seara,am citit cu stupoare afirmatiile doamnei Almasan,referitor la doamna Marin……rautatea exista de ambele parti care apleaca fruntea la orice tampenie.chiar daca este de bun augur sau nu.Fiecare dintre ele isi spun parerea si lanseaza o bomba care mai tarziu v-a exploda si ne provoaca pe noi oamenii sa ii dam curs…….ar trebuii sa scriu mai multe dar doresc sa ma abtin.Sant o iubitoare de animale de companie cainele este cel mai bun prieten al omului,dar trebuie sa cunosti bine cum ar trebuii crescut si tinut in casa indiferent de spatiu.

 • Ai fata de femeie a dracu, nesuferita si antipatica. Iar dupa ce am am pierdut 4 minute citind ce ai scris, constat ca esti si proasta de bubui! Tu esti pierduta oricum dar pacat de copii tai, ca or sa creasca fara a stie ce inseamna dragostea de animale.

  • Esti deasupra prostiei inimaginabile, daca ti-a luat 4 minute sa citesti acest articol si ai inteles numai tampenii.
   In tara asta au ramas chiar numai cretini???

 • La inceputul acestei rubrici scrie : 4 minute de citit . Dupa cateva secunde am realizat cat de simplu puneți problema : vreau sa dispară acești maidanezi . Domnule Draga , eu cel puțin am părăsit Romania de peste 34 de ani iar de câtiva ani buni sunt implicată in salvarea , strângerea lor de pe străzi , sterilizarea , vaccinarea a câtorva sure de câini din romania , asta voluntar . Sincer , o Fac pentru sufletele Acela nevinovate . Dumneavoastră si alții la fel , CE ATI FACUT IN ACEST TIMP ? Ce au facut cetățenii timp de peste 25 de ani pentru prevenția înmulțirii involuntare acestor vietăți ? Înainte sa observați cat de mulți sunt , v a preocupat vreodată soarta lor ? Si v ați întrebat vreodată câta bătaie , STRESS si teama o fi îndurat acel caine din partea oamenilor de a acționat agresiv cand copilul dumitale i a întins biscuitul ??? V ați întrebat vreodată câți alți „oameni ” au întins mâna înspre el dar nu fin dorința de a l mângâia ? Așteptați ca el sa mai aive discernământul sa faca diferența între care mâna i-l bate si care îi vrea binele in cateva secunde ?
  Vreți ! Atât știți ! Aveti drepturi dar de responsabilități morale daca nu legale nu ați auzit ? Toți cei care Spune-ți ca au avut o reacție revoltătoare asupra felului cum puneți problema au ajuns la un grad de Civilizație care nu mai accepta ignoranta !

 • D.na Lucia Ion ..va iubesc pentru tot ce ati scris sunt de aceeasi parere cu d.voastra,si eu am gindit la fel …multa publicitate si nimic concret ,citiva oameni care se chinuie pa cont propriu si trdgul …multa galagie…va multumesc pentru tot ce ati scris mi,a mers la inima asa gindeste un Om de bine..prea multe vorbe de la Marina Almasan si Andreea Marin cind ele ar fi putut sa „scormoneasca cumva si ca ele multi alti …clar nu ciini sunt de vina ca sunt pe strazi asta nu pricep oameni este atit de greu???

 • Stimata Doamna Almasan ,
  Mai aveti mult pana sa gasiti ” solutia pentru cainele dumneavoastra ” , faptul ca il tineti in mijlocul verii pe balcon ( terasa ) in mijlocul zilei cand sunt +40 de grade si chelalaie cu orele nu cred ca este o solutie de laudat .
  Sau cand il dati afara pe balcon la 4 dimineta si chelalaie pana la ora 9 nici asta nu inseamna grija fata de un companion .
  Cred ca solutia este sa cedati cainele unei persoane care stie ce este un patruped.
  Iar imaginea pe care o aveti ca vedeta este complet falsa daca aveti inima sa tineti saracul animal inchis pe balcon fie iarna fie vara sa chelalaie cu orele .
  Daca doriti am si o mostra audio-video cu modul in care va tratati cainele.

  • Marin, ne poți trimite, te rog, mostra audio-video pe mesaj fb către pagina ALF Romania? Tovarășa Almășan dorește să iasă din conul de umbră ca și Marin…

   • Marina Almasan a intrat intr-un con de umbra nu pentru ca nu ar fi capabila ci pentru ca emisiuni gen Capatos, Ionescu, Brancu au acaparat publicul. Ciudat, nu? Sunt ani de cand nu ma mai uit la TV, refuz sa privesc mediocritati. Dar in anii in care ma uitam, era o placere sa urmaresc „Ceaiul de la ora 5” si alte emisiuni asemanatoare. Marina Almasan vorbeste si scrie foarte bine. Isi merita locul in televiziune. Pe de alta parte, cred ca o poti contrazice si fara jigniri.

  • Stimate vecin de peste gard. Constat cu plăcere că nu mă urmăriți numai la televizor, ci și pe fereastra, probabil cu binoclul ( apropo, o să vă dau un orar cu momentele zilei când fac plajă pe terasa, ca să aveți imagini în exclusivitate! ). Vă răspund punctual. De obicei nu-mi pierd vremea, dar cu vecinii trebuie să te porți fumos, nu-i așa?
   In primul rând, dacă stai la bloc, a ține un câine pe terasă nu mi se pare deloc incriminator. Mai ales că vorbim de o terasă acoperită. În al doilea rând, dacă vă plac câinii, cum dați de înțeles, atunci luați-i la pachet cu lătrături si schelălăieli cu tot : un câine care tace e un bibelou, nu un câine. Eu n-am avut bani de bibelou, mi-am luat câine. În al treilea rând, constat ca vecinii mei de stradă au preocupări comune cu mine : le place să facă filme! Sau…o fi cumva vreo reminiscență a vremurilor de tristă amintire, când obișnuiați să faceți filme pentru „baieții cu ochi albaștri” ,ca să vă turnați vecinii?..
   Oricum , mă bucur că, deși sunteți bărbat, citiți site-ul „femeide10.ro”. Foarte bine, perseverați. Apropo, zilele viitoare urmează să publicăm un serial despre menopauză. Nu-l ratați!

 • Marina Almasan, la fel ca zana, emani rautate prin toti porii. O zi buna: o mamica de 2 copii mici iubitori si de animale

  • Nu stiu cum ganditi , oameni ! Cei care nu vor sa se ofere drept mancare pentru caini vagabonzi pe ei sau pe copiii lor sunt extraordinar de rai ! Intr-adevar !!! La mintea cocosului ! A murit un copilas nevinovat in chinuri , sfasiat de caini, cazul nefiind singular si tot aiurea ganditi !

  • Cand iti vor veni copiii acasa muscati sau speriati de niste dulai maidanezi , nu stiu cat de mari iubitori de animale veti mai fi.

 • Ma asociez cu aceasta compasiune a dnei Almasan avand f mare dreptate! La noi dupa ce moare un om sfartecat de câini, asa cum a fost cazul copilasului Ionut abia atunci se mai sesizează autoritatile precum melcul si nici atunci nu se iau măsuri!Foarte dureros am ajuns sa ne fie teama sa mai iesim din casa!

 • Draga Marina Almasan,am considerat dintotdeauna ca eu, mica mea persoana, lipsita poate de orice titlu sau imagine formidabila (fie ea si una pe sticla ), îsi poate oricand aduce un mic, cat de mic aport la tot ceea ce ma înconjoara, micul spatiu intim în care traiesc, sa zicem acasa, dar si în acela public, în care patrund, imediat ce am iesit de pe usa apartamentului sau poarta casei mele. Asadar, am consimtit sa ma port atent si civilizat, sa am un ochi vigilent la tot ce este si bun, dar mai ales rau si slava Domnului, avem parte, obiectivi sa fim si de unele si de altele, asa dupa cum este firesc, caci asta este viata, facuta din bune si din rele . Iar noi, OAMENI fiind, lasati de bunul Dumnezeu sa guvernam acest pamant, cu ” ratiunea „, pe care tot CEL de SUS ne-a harazit-o , de ce n-am avea , ma rog frumos, atât bunatatea, cât si amabilitatea, cat si constiinta, cat si spiritul civic , dar si responsabilitatea de A NE APLECA , cu grija, cu dragoste cu toata vointa noastra de a face numai bine asupra a tot ceea ce ne înconjoara si asta , LASAND, CATEGORIC DE – O PARTE orice fel si de ORGOLIU PERSONAL si de INFATUARE si de MANDRIE PROST, dar f prost PLASATA , cea de genul, ” adica de ce eu sa ma cobor, a strange cea mai mica hartiuta de pe jos ( aceea pe care altul înaintea mea a aruncat-o ) si a o duce la bubela din coltul strazii „, am dat doar un exemplu ,zic eu suficient de plastic , asa ca , draga jurnalista, nu m-am dat nicicând îndarat si de la a sesiza autoritatilor, organismelor diverse de resort, unde si ce nu functioneaza, am anuntat, cand un accident stradal s-a produs, m-a deranjat când un burlan se scurgea aiurea si, daca n-am putut personal sa-l repar, am mers unde a trebuit, pt a chema pe cei în masura s-o faca (chiar daca era vorba de spatiul public, aflat în grija primariilor ), am adoptat din adaposturi maidanezi, am dus hrana în aceste adaposturi, am castrad din bani personali, fara sa fac nici spectacol mediatic din asta, ci dimpotriva, am facut-o în tacere, discret si cu tot sufletul, din veniturile proprii, dar pe d e alta parte, am si atras atentia în presa româneasca asupra acestei cumplite tare a societatii românesti, prin articole, chiar si în presa straina – sunt cetatean si belgian, sotul meu, fiind el însusi belgian – precum si primariilor, care erau obligate sa construiasca adaposturi, din sumele alocate pe acest subiect, sa strânga si sa sterilizeze patrupedele de pe strazi si care, stim cu toti, au fost lasati în continuare în aceleasi tragice conditii. Si înca n-am obosit la venerabila vârsta de 64 de ani, voi continua deci sa le fac, pe toate acestea enumerate mai sus, cu aceeasi raspundere, constiinta , dragoste si credinta. Veti spune, nu sunteti obligata ! De acord ! Dar ce-ar fa, daca toti am întelege ca numai ÎMPREUNA, atât societatea civila, cat si institutiile statului, de la mic la mare, indiferent de statul social, pozitie sau rang, lasand orgoliile la o parte, indolenta, nepasarea si mândria (în mod cert , nu aceea de a fi român ), am putea categorica sa schimbam lumea noastra, cea de toate zilele, societatea noastra, în care ni se deruleaza viata si am ajunge astfel sa ne ” ÎMPIEDICAM ” mai putin sau DELOC de tot ce este urât, ce în prezent ne deranjeaza si consideram ca ne strica traiul ? Mmmm ? Oare asa de greu ne-ar fi ? Eu zic, ca nu ! Si poate mai reflectati asupra tuturor acestor aspecte, stim, sunteti ” vedeta ” de televiziune, dar parca asta ar avea asa mare însemnatate ? O zi excelenta, va doresc !

  • De fapt care este rolul acestui comentariu? Înțeleg următoarele:
   1. „am consimtit sa ma port atent si civilizat, sa am un ochi vigilent la tot ce este si bun” – Corect
   2. „…adica de ce eu sa ma cobor, a strange cea mai mica hartiuta de pe jos ( aceea pe care altul înaintea mea a aruncat-o ) si a o duce la bubela din coltul strazii”- Fals, cu ce ajută eu la păstrarea curățeniei dacă strâng în urma tuturor celor ce aruncă nu numai o hârtiuță, ci lasă câinele să se k…. în mijlocul trotuarului, eu eventual să umblu cu punguța la mine și să le adun, că deh am un ochi vigilent…eu doar pot să-i fac observație ce este normal să facă.
   3 „… am adoptat din adaposturi maidanezi, am dus hrana în aceste adaposturi, am castrad din bani personali, fara sa fac nici spectacol mediatic din asta, ci dimpotriva, am facut-o în tacere, discret si cu tot sufletul, din veniturile proprii…” fiecare are libertatea faptelor sale, apoi atâta timp cât eu îmi achit datoriile față de primărie, aștept să fiu mulțumită de mediul dinafara casei mele.

   4.„ …sunt cetatean si belgian, sotul meu, fiind el însusi belgian – oare în Belgia persoanele iubitoare de câini, nu spun de animale (fiindcă e o categorie cu o listă lungă), procedează la fel?

   Mă opresc aici! O zi minunată!

  • De acord si RESPECT!
   Dar e cam DEGEABA….Aceasta Almasan si fanii ei NU au capacitatea sa inteleaga…Nu o au…

 • Din păcate „iubitorii de animale „se grăbesc să jignească si să nu gândească, ei dragilor, voi nu va numiti iubitori de animale ci „mâncători de caca”. Un iubitor de animale are grijă de câinele lui, îi strânge pe cei de pe strada, îi sterilizeaza, sponsorizează adăposturi , NU susține împerecherea pe strada, agresivitatea care nu este normală sau hrănirea la colț de bloc, asta nu e iubire, e bătaie de joc pentru bietul suflet.

  • O exprimare deosebit de plastică și deosebit de frumos colorată avem aici. Părerea d-voastră că a hrăni un animal de pe stradă este o bătaie de joc este una profund defectă, greșită oricum ai vedea-o, dar este o părere pe care o respect și țin să vă anunț, în cazul în care obiectivitatea nu a dispărut odată cu deschidere unui geam, că o bătaie de joc este faptul că trecem nepăsători pe lângă acele suflete care din vina noastră a oamenilor sunt unde sunt și mai ales din cauza unei gândiri primitive din partea unora dintre noi, care îi aruncăm în stradă ca și cum se pot descurca și singuri. O ZI DEOSEBIT DE FRUMOASĂ

 • Draga Marina Almasan, ma bucur ca pentru prima oara am ocazia sa iti spun niste lucruri . In primul rand esti cea mai nasoala persoana de la TV din cate am vazut,vorbesti mult si prost,. Ati mancat banii TVR-ului(adica banii nostrii)ani la rand cu emisiuni de cacat pentru oameni cu unIQ foarte scazut si acum ce dracu vrei sa mai demonstrezi? Oricum esti expirata si tu si emisiunile care le faci ,nu ai mai evoluat din ’90 incoace. Cat despre Andreea Marin cu sau fara caini este o falsa,intotdeauna cand apare la Tv poarta o masca,crede ca este prezentatoarea surprizelor in continuare. Deci…intr-un cuvant scuteste-ma!!!

  • Aici era vorba despre cu totul altceva, nu era vorba de TVR, abia acum am aflat că am un IQ scăzut. La orice televiziune există o grilă de programe și acea grilă este aprobată de un consiliu directorial, așa știam eu , dar acum cine știe probabil pot face și eu o emisiune la TVR…

 • Am senzatia ca Andreea Marin se afla intr-un conflict cu vecinii si si s-a gandit sa faca o problema nationala din asta sau cauta o relansare in TV si s-a agatat de un subiect . Din pacate, a atins o coarda sensibila , cea a uciderii cainilor din adaposturile publice . Acest subiect ne-a facut de rusine in toata Europa , ne arata lumea cu degetul pentru ca nu suntem in stare sa gestionam aceasta problema cu decenta , civilizat si daca nu e prea mult …..cu un pic de suflet . „Diva” se face ca nu stie , sau nu vede incompetenta autoritatilor de a gestiona aceasta problema . Exista fonduri alocate pentru asa ceva ( din bani publici ) . Ea ne spune de respectarea legii …perfect de acord dar tot ea , se face ca nu vede atrocitatile care se petrec …….vine omul , isi bate calul in fata noastra , isi bate cainele in fata noastra si culmea …..exista o lege pe care nimeni nu o aplica .( in fiecare seara la stiri , vedem asa ceva). Noi asistam neputinciosi in fata acestor tampenii care se petrec . Orice urma de simpatie pe care o aveam pentru ea s-a sters ….nu conteza asta …..dar cred ca statutul de persoana publica , nu iti da dreptul de a sfida , umili si a face dintr -un subiect dureros , o adevarata desfasurare de strategii de PR …..

  • De ce oare ne arata lumea cu degetul? Nu cumva din cauza lipsei de educați, considerând strada ca un fel groapă cu lei?

 • Marina Almasan,oricum esti extrem de antipatica publicului…Chiar nu mai conteaza ca vei deveni si mai si,oricum nu mai ai nimic de pierdut sau de castigat….Sunteti la sfarsit de cariera amandou,faceti un fan club….

 • — Le doresc celor care latră aiurea, fără să gândească puțin, să le fie perforați copiii de către un astfel de „biet cățeluș al nimănui”, și apoi să-i mai văd pe unde scot cămașa!— Eu n`am vazut persoane inteligente sa blesteme! Cum sa spui bai femeie asa ceva ?! De ce sa.ti doresti sa sufere niste copii, pt parerile adultilor si parintilor ?! Tu nu meriti sa mai scrii nicaieri , sa-ti fie rusine pentru asa articol public si pentru indemnuri si ganduri de genul asta. Blestemi niste copii, esti mai prejos decat cea mai joasa speta de om!

 • Cainii din strada nu s-au nascut din picaturi de roua . Ei vin din curtile si apartamentele oaenilor, care nu isi asuma responsabilitatea lor sau a puilor, nu ii sterilizeaza, dar ii abandoneaza.
  Nu a vazut nimeni ca a fost atacata, oamenii isi lasau copiii in preajma cainilor, este doar disperarea unui cotoroantre isterice de a fi din nou pe sticla

  • Pe bune ,crezi tu asta .Eu as fi procedat la fel si tine cont ca am si eu catel si deja tinut de mine din scurt se da la vecini .Si ma sperie pe mine reactia dar pe cel ce abia iese pe usa si este luat la latrat de catel de imi cer scuze mereu si incerc sa fac posibil sa nu ies fara sa ma asigur ca nu e cineva pe hol .Sunt dragii nostri dar trebuie sa avem grija sa nu sperie pe cei din jur .

  • ACESTA este ADEVARUL!…..Si toata aceasta „furtuna” a dat ocazia – iar si iar- sa arate unora care sunt RAI , EGOISTI, FALSI…sa arate, spun, si cat sunt de LIPSITI DE INTELIGENTA (ca sa ma exprim eufemistic)…si cat sunt de usor de MANIPULAT…

   Cei care atat urati cainii..cei care NU vedeti CAUZA lor..cei care „puneti botul” la TOATE manipularile din media…..va dau scris ca, daca mentalitatile, gandirea, atitudinea NU se schimba- de la parlament pana la omul de pe strada…..si peste 20 de ani veti avea caini pe strazi!

   Pentru ca….definitia NEBUNIEI este : ” Sa faci acelasi lucru, in mod repetat si sa te astepti la rezultate diferite.” (Albert Einstein)

   (de zeci de ani se ucid caini, in loc sa se sterilizeze in masa, sa se pedepseasca abandonul, sa se faca campanii pentru adoptie…REZULTATUL? !)

 • Sa-ti spui parerea da, este democratic, dar tu care te numesti ANDREEA MARIN, vi si spui ca, citez, „ma doare in cur „, in fata acelor oameni, ce denota de aici? Ca asta este adevarata fata a A Marin, de fapt, denota, lipsa de respect pentru viata in general indiferent ca este un caine sau un om; nu veniti cu ideea ca a avut circumstante atenuante, n-a avut! Faptul ca -i luati apararea inseamna ca santeti la fel ca si ea, lipsita de sentimente umane . Aunci cand va ve-ti implica in salvarea acestor suflete, care, sa fim sinceri pana la capat, n-au aparut de pe vreo planeta sau continent, poate ca ve-ti fi iertate. Dar pana atunci, ramaneti in conul de umbra unde v-a dus viata!

  • Ce buni judecători sunteți! Vă invit să aruncați cu pietre cei ce vă simțiți fără de păcat!

 • Acesta este un caz clar de escroaca lipsita de sentimente, aceasta Andreea Marin este o persoana lipsita de scrupule, si-a pus masca de om bun pana cand faptele i-au scos in evidenta adevarata fatza. Un monstru este aceasta persoana, ar trebui investigat si cum isi trateaza propriul caine, caci vecinii ei spun ca acesta este lasat afara, in ger, ca are degeraturi, ca este batut de catre „zana” Andreea Marin, asadar este o criminala.

 • İubesc animalele, in special cainii, dar in situatia romaniei cand atatia cain sunt pe strazile acestei tari!! Aveti grija de caini acasa nu pe strada. Si cum a reactionat Andreea, cred ca orice persoana aflata in situatia ei reactiona la fel.

 • Dvs sau pseudovedeta desper care vorbiti,aveti impresia ca vrea cineva caini pe strazi?va inselasti si dvs si ea!locul cainilor nu e pe strazi,dar nu v-am vazut pe niciuna luind atitudine inpotriva abandonului,promovind sterelizarea sau educatia!eu amvazut,din pacate,o formatoare de opinie sunind ca o doare in c…si instingind la violenta!pshiopatti in libertate sint destui pe strazile tarii,sa vina cineva cunosct sa le dea apa la moara,e toot ce mai lipsea!nu am vazut,in tari civilizate,persoane cunoscute instigind la violenta si ucidere…..vrem si noi sa fim civilizati,dar ca la noi,nu?chiar nu intelege nimeni ca nu se rezolva problema fara educatie si implicarea ,cinstita a autoritatlor?toate lumea,de care va place sa vorbiti si sa spuneti ca nu au caini pe strazi,au rezolvat problema prin sterelizari masive,gratuite,mai ales intr-o tara in care la sate oamenii nu au bnai pt ei,dar pt cainii!ce ar fi sa va implicatii amindoua in asta?sau e mai usor sa ucizi…si asta din gura uneia care ”pretuieste viata”…

 • <>.
  Stiu, ca parinte, ca cel mai tare te doare cand sufera copilul dar de ce draga Marina sa nu fie ei muscati, cei „care latra’, sa simta ei pe pielea lor. Nu, nu vreau sa le fie muscati copiii ci sa fie muscati ei si sa speram ca nu vor turba cainii.

 • Le sugerez tuturor celor ce iubesc maidanezii sa puna mana de la mana si sa faca un adapost unde sa aiba grija de ei! Cand am stat la bloc in Bucuresti asa am procedat eu si inca cativa vecini.Am cumparat o bucata de teren din curtea cuiva si acolo am dus cei sase catei care isi faceau veacul pe langa bloc.Reactia de atac a lor este instinctuala pentru simplu fapt ca-si apara teritoriul de unde primesc hrana.Punct. Inflamarea unora impotriva Andreei Marin cred ca nu are legatura cu maidanezii ci doar cu frustrarile acumulate in timp ”din cauza de neputinta” de a accede in viata, mai pe romaneste :ii roade invidia!

 • Se formează o isterie generala dacă îți ” permiți ” să -ți spui părerea, sincer, în sensul că, pe străzile orașelor este locul oamenilor, nu al hainelor de câini care o omoară ori ranesc copii sau sperie oameni. Îmi amintesc cu neplacere cum, după ce mi-am exprimat revolta că, în centrul orașului, la lumina zilei, o tânără firavă a scăpat cu greu, cu ajutorul trecătorilor, de o haită de dulăi zdraveni ce o încolțisera, s-a iscat imediat o isterie generala. Curios reacționează doar cei împotriva oamenilor. Așa-zișii iubitori de câini..
  Dacă un om este atacat de un animal in pădure, concluzia este ca acolo e locul animalelor.Corect! Dacă omul este atacat pe stradă, in oraș, de animale – câini în haita – și încearcă să se apere este linșat de semeni. Incorect!

 • pacat ca in tara asta valoreaza mai mult un caine decat o fiinta umana asa zisi iubitori de animale ..faceti sa le fie bine animalelor daca le iubiti nu o sa se schimbe mentalitatea in aceasta tara NICIODATA ….

 • stimată doamnă Marina Almasan eu vorbesc din perspectiva omului mușcat de câine și nu fac atâta tam tam si totuși îi iubesc in continuare indiferent de situatie. Dacă lumea nu ar mai considera animalele niște jucării pe care să le arunci la ghena cand te plictisești de ei și noi lumea cu două picioare am devenii mai responsabili nu ar mai exista câini comunitari. Va intreb pe dumneavoastra de ce in alte țări se poate si la noi nu?

 • E frumos si atunci când tu sau copilul tau calcati in”ceva”provenit atât de la maidanezi cat si de la cei cu „stăpân”!!!Pentru ca nici stăpânii nu se deranjează pe principiul”dar ce are,domnule?” ….Si uite asa,ar trebui sa circulam pe stradă în costumele acelea speciale folosite la dresaj…..si cu cizme de cauciuc….iar copii….ce sa caute copii in parc?Parcul e pentru câini….cu stăpân sau fără….

 • no ofense,dar esti la fel de proasta(ca sa ma exprim usor)ca zana aia adunata de prin marginimea Moldovei!

 • Da eu am fost la un pas de a fi sfasiata de aceste animalute lasate de izbeliste care nu erau multe decat vreo sapte care s-au napustit asupra mea probabil ca bicicleta mea era un roz care nu era pe placu lor…… Cert e ca dupa aceasta patanie m-am ales cu o cicatrice de toata frumusetea la piciorul drept . Norocul meu ca nu l-am si pierdut ca eram pe aproape dar vezi ca mai avem si doctori buni care repara greselile ,,ALTORA” care stau bine in fotoliile lor moi nepasatori de cei care-i platesc. Tot acest episod urat din viata mea s-a petrecut la Timisoara si m-a tinut imobilizata aproape doua luni in care tot tratamentul l-am suportat eu mai putin injectiile care le-am facut contra turbarii. A fost o expierenta prin care nu doresc sa treaca nimeni si bine-ar fi ca cei responsabili sa ia masurile necesare!!!!!!

 • Editorial de bun simț. Echilibrat, obiectiv, plăcut. Păcat că mulți asa ziși ”iubitori de animale” se comportă exact ca niște animale sălbatice dornice de ”sânge”. Pentru atitudinea lor atât de răutăcioasă și dură, ar trebui puși în cuști alături de iubitele lor animale. Și am putea discuta după ce ar trăi experiența mușcatului pe pielea lor. Să nu uităm. Niciun animal din lumea asta nu valorează cât viața unui copil. Toți câinii, pisicile, și ce mai vor ei, nu valorează cât pierderea unei vieți omenești. Nu trebuie să ne răzbunăm, dar să ne apărăm, constituie o acțiune de bun simț. Andreea Marin are tot dreptul de a merge pe o stradă liniștită, lipsită de bestii gata oricând să o atace. Toată lumea are acest drept. Trăim în orașe construite de noi, pentru noi. În oraș, animalele sunt intrușii, așa cum în pădure noi suntem cei nechemați. Revendicați orașele pentru noi oamenii ce le-am construit! Animalele libere n-au ce să caute aici. Bravo Andreea, bravo Marina!

 • recunosc ca nu sunt un fan al andreei marin. din contra(poate datorita emisiunilor prezentate, pentru ca nu o cunosc personal), imi displace profund. dar e inadmisibil sa nu poti merge cu bicicleta pe strada. hai sa ne luam toti masini blindate ca sa fim siguri, nu? eu as zice sa eutanasiem acesti „iubitori de animale”. iubesti animalul? ia-l acasa SI AI GRIJA DE EL!!! m-am saturat de iubitori de animale, interfoane,gardulete in jurul blocului, bancute sa aiba manelarii unde sa scuipe seminte….s.a.m.d. a….si de programul de liniste in miezu’ zilei in mijlocu’ saptamanii. ne meritam soarta. o natie de iubitori de animale care dormim miercurea la ora 14.

   • Si la curte ai aceasi soarta ca si in orase cand vecina de vis-a-vis aduna toti cainii fara stapan si ii tine pe strada! Iar dupa ce te revolti ca ti s-a umplut paharul dupa ce ti-au intrat in curte de sute de ori si rand pe rand au omarat zeci de gaini, 3 capre, 1 porc, 2 iepuri si se mai pornesc in atac si asupra copilului tau de 2 ani, tot ea se simte ofensata cand ii ceri sa nu mai ii tina pe strada!

    Ma bucur Marina ca ti-ai spus punctual de vedere. Andreea imi pare rau ca ai fost pusa in aceasta situatie.

  • Draga Remus, ce ai zice sa ii eutanasiem si oamenii care abandoneaza animalele din diverse motive? Ca de acolo porneste problema, nesterilizarea si abandonul. Nu e vina animalelor ca ajung in strada, asa cum nu e nici vina copiilor ca ajung in strada, e problema noastra, a tuturor (in principal a statului), insa nu facem decat sa intram in polemici pe internet din confortul scaunului.

   • strici orzul pe gaste. astfel de indivizi nu pot intelege nici daca le-ai da cu „cartea de morala” in cap.

Femei de 10 pe Facebook