Povestea mea

Zidul Prostiei Umane

curious businessman listens with glass leaning against the wall

Am întâlnit adesea expresia “Zidurile nu vorbesc “. Aflați că nu este adevărată ! M-am ciocnit eu de unul care vorbea . Drept să fiu , m-a cam durut , iar ceea ce spunea , nu prea era de natură să mă consoleze . Am căutat o inscripție ceva , pentru a vedea cui îi aparține . Era Zidul Prostiei Umane și se construise așa , pur și simplu , acolo în calea mea , aproape pe neobservate . Mai trecea un prost , deschidea gura și se mai adăuga o piatră la zid .

Se spune că Marele Zid Chinezesc este singura construcție făcută de om , care poate fi văzută din Cosmos . Dacă priviți un elefant prea de aproape , îi vedeți doar pielea , nu și elefantul . Ei bine , cam asta se întâmplă și cu zidul de care vă vorbesc . Privit din cosmos , este prea de aproape , pentru a-i cuprinde imensitatea și din cauza asta nu l-a menționat niciun astronaut până acum . Poate când vor zbura mai încolo , spre Marte , să aibă distanța necesară .

În orice caz , vă asigur că el există și este al dracului de neplăcut să te ciocnești de el .

Aaaa ! Vreți să știți despre ce vorbea…Păi despre orice , că avea păreri în toate domeniile , mai ales în cele despre care nu stia nimic . Cred că îi plăcea să se audă vorbind . Să nu vă imaginați că am încercat să fac pe deșteptul , că uneori și eu pot fi prost , de mă mir și eu de mine , așa că l-am lăsat să vorbească fără să îl intrerup . Oricum nu ar fi folosit la nimic . Încă nu s-a inventat niciun leac împotriva prostiei ! Nici măcar nu m-am mai enervat , că mi-aș fi perturbat aura energetică de pomană .

Din păcate nu vă pot furniza coordonatele geografice precise ale locului unde s-a petrecut acest eveniment , dar sunt convins că nu sunt singurul care s-a lovit de acest zid și ceilalți cărora li s-a întâmplat , ar putea să vă dea mai multe amanunte.

Dan V.Dumitriu, Laval, Canada, octombrie 2020

Foto: mergeg.sg-host.com

Uscatoare rufe