Copii și tineri Nu mai sunt copil!

Xerox

Copiatoarea!!! De ce trebui să renunț la a fi eu însămi, doar pentru că ea mă imită excesiv în tot ce fac?!?

E povestea mea, nu? Așa că am dreptul să o pedepsesc cu un nume pe măsură: Cruela.
Am renunțat la a fredona una din melodiile mele preferate doar pentru că ea, chiar ieri, mai avea puțin și se lăuda… că o să cânte în duet cu John Legend… Pfff!!! Am vrut să fiu în echipa de teatru, …culmea! și ea era pe listă. Am învățat-o ce înseamnă stilul, că ar trebui să își schimbe garderoba rossemonocromatica și să adauge cateva rochițe feminine. Dacă îmi pun eu o poză din profil sau cu un tip hot, își pune și ea, dacă îmi place fotbalul, peste două zile afla și ea că Ronaldo există și că are niste pătrățele numai bune pentru X si 0. Bravo! Mai are puțin și se mută la mine ca să mă studieze îndeaproape. Încep să cred că mă place mai mult decât ar trebui… O fi având, oare, alte înclinații sexuale?!?
Am obosit să caut mereu noi activități doar pentru că paiața de Cruela 2 mi le „fură”. Știu că sună prostesc, dar nu e vorba de faptul că „gândim” la fel, doar că ea e atât de entuziasmată în a fi “eu”, încât peste puțin timp mi-ar fura și viitorul iubit, numai ca să fie aproape de varianta originală.
Poate ar trebui să o imit și eu pe ea, astfel mi-aș recupera, poate, stilul. Are sens,nu? Mama mi-a spus mereu că voi avea un viitor strălucit, că ar trebui să mă bucur că sunt idolul cuiva și să îmi respect fanul, dar eu… ce fac? Data viitoare îi voi trimite o scrisoare de mulțumire pentru că mă susține atât de mult.
Dragă Cruela!…..

Uscatoare rufe