Copii și tineri Nu mai sunt copil!

Generația Z – increzători, realiști, sensibili la mediul înconjurător

Din generația Z fac parte tinerii născuți intre 1995-2011, așadar cu vârstele cuprinse intre 12-27 ani. Este prima generație născută după apariția internetului ceea ce le oferă o familiaritate de invidiat cu tehnologia, o geratie care iși imparte existența între realitate și virtual, între viața online și cea offline.

Ce este așa grozav la ei?

  • Au propriile păreri. Dacă ii ascultați cu atenție veți fi impresionați de modul in care gândesc. Se află la un alt nivel cognitiv iar discuțiile cu ei vă vor impresiona prin originalitate. Sunt interesați de latura socială, de imbunătărirea societății civile și a drepturilor semenilor. Sunt interesați intr-un procent mult mai mare decât generația anterioară de activitățile de voluntariat. Manifestă grijă pentru cei din jur și pentru mediul inconjurător.
  • Se descurcă pe cont propriu, sunt multitasking, sunt încrezători in forțele proprii și în potențialul lor.
  • Sunt optimiști, plini de speranță și entuziasm privind viitorul, prosperitatea, pasiunile, relațiile și idealul de fericire ceea ce ii va ajuta să treacă peste momentele mai dificile. Viața inseamnă experiență și distracție pentru ei.
  • Sunt ancorați in realitate și in același timp creativi. Iși asumă riscuri iar asta ii ține in priză.
  • Sunt plini de pasiune. Posibil ca părinții să nu fie intotdeauna incântați de pasiunile lor dar este minunat să privești grija cu care tinerii se dedică lucrurilor care le plac. Le place să experimenteze lucruri noi.
  • Prietenia este sfântă pentru ei. Cu cât își vor găsi mai repede un cerc de prieteni in care să se simtă acceptați, cu atât mai frumoasă va fi tinerețea lor.

Anii adolescenței sunt cei mai inspăimântători, cei mai plini de adrenalină și de speranță ani din viața noastră. Este perioada când facem cele mai multe greșeli, când poate nu avem habar de nimic dar suntem omniprezenți, când experimentăm cele mai frumoase momente dar trăim și cele mai mari drame.

Posibil să fiți de părere că se imbracă „ciudat” iar muzica lor vă face să vă dați ochii peste cap dar dacă vă dați ocazia să ii cunoașteți mai bine și să vă conectați cu ei veți realiza cât de minunați sunt și cât de mult își doresc săfie inteleși mai mult și judecați mai puțin.

Și pentru că spuneam că generația Z este generația cea mai apropiată de tehnologie, ce alt prieten mai bun ar putea să îi ințeleagă dacă nu Hama Romania!

Iar Hama Smartwatch este un accesoriu ce nu trebuie să vă lipsească dacă doriți să aflați exact cum este: afișarea traseului dvs. exact la alergare, la mersul cu bicicleta sau mersul pe jos, cu un GPS integrat – fără smartphone, să nu mai ratați nimic: notificări prin alarme cu vibrație și afișarea pe ecran cu previzualizarea mesajelor de pe WhatsApp, Instagram, Facebook, SMS, apeluri telefonice, e-mail-uri și multe altele. Nu contează dacă în ploaie sau piscină este adecvat pentru toate activitățile din apă și din jurul ei, jogging, înot sau yoga. Plus analiza somnului și bilanțul zilnic al caloriilor.

Rubrică susținută de:

 

Publicitate