Copii și tineri

Privindu-i mânuțele, mama și-a băgat copilașul într-o cutie și l-a abandonat. Au trecut 17 ani, iar astăzi oamenii plâng, ascultându-i vocea…

Emmanuel Kelly s-a născut cu 17 ani în urmă, în Irak. Când a venit pe lume, el și fratele său geamăn, mama lor a decis că nu poate să-și asume creșterea lor: ambii s-au născut cu un grav handicap : mânuțele și piciorușele lor erau scurte și nu aveau terminațiile formate.

Femeia a luat „rebuturile”, le-a înghesuit într-o cutie de carton, pe care a abandonat-o într-un loc circulat. Copilașii au fost găsiți și aduși într-o casă de copii.

Au trecut patru ani și Moira Kelly, membră a unei organizații de caritate, i-a dus pe micuți în Australia, la un spital care s-a oferit să le acorde ajutor. În timpul acestei călătorii, ea s-a atașata atât de tare de cei doi băieței, încât a hotărât să le devina mamă.

Astăzi, Emmanuel – unul din cei doi baieți – în vârstă acum de 17 ani, își trăiește la maximum viața de adolescent, în pofida infirmității sale. În plus, are o voce divină, pe care i-o admiră toți cei din jur. Familia l-a convins pe băiat să se înscrie la show-ul de talente X-Factor. Băiatul a produs o impresie fantastică. Ochii juraților erau plini de lacrimi, iar asistența l-a aplaudat, minute în șir, stând în picioare. În fața lor se afla nu doar un simplu adolescent cu o coce frumoasă, ci o dovadă clară a faptului că există minuni, că bunatatea oamenilor este nelimitată și că sufletul este cel mai important dar cu care a fost hărăzit omul.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.