Timp liber

Vrei să-l feliciți personal pe FUEGO, chiar de ziua lui?  Vino, pe 23 august, la Teatrul de Vară HERĂSTRĂU! 

 

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului,  Paul Surugiu –  FUEGO,  a luat o decizie surprinzătoare : anul acesta, își va serba ziua de naștere în mijlocul fanilor săi!  Este o premieră, care va avea loc la Teatrul de Vară HERĂSTRĂU, chiar de ziua lui Paul , pe 23 august, când artistul va împlini , “cu martori”, 44 de ani!

Invitația la eveniment o face el însuși, emoționat așa cum îl știm de obicei. Acum emoțiile sunt însă parcă și mai mari, pentru că e vorba de un eveniment personal! Și, spre deosebire de toate celelalte situații similare, legate de aniversari și zile de naștere, de data aceasta lucrurile stau taman pe dos : darul nu îl primeste sărbătoritul, ci ….musafirii săi! Și ce dar poate fi mai frumos, decât un super-concert, în care vor răsuna minunatele sale cântece? Iată ce ne-a declarat Paul Surugiu – Fuego : 

 “Dragii mei, vă aștept la ZIUA MEA! Vă aștept cu drag, cu sufletul deschis, să ne bucurăm împreună de muzică bună. Ei bine, vreau să-mi petrec cea mai frumoasă zi din câte am avut, alături de voi. Îmi vor fi și prietenii aproape și mă voi bucura de cei 44 de ani pe care-i fac, pe scenă, în fața oamenilor, cu muzica și arta mea, cu band-ul meu și cu amintirile mele! Am o mulțime de premiere pentru voi, de cântece vechi și noi, ori de altfel de surprize muzicale, într-o seară în care respectăm regulile impuse, în schimb n-avem reguli în privința emoțiilor. E oarecum atipic, dar sper să-mi fiți aproape. Știu că va fi o seară de vară memorabilă, cu două ore pline de voie bună, de momente unice, emoție, antren și energie. Exact ce ne trebuie tuturor ca să ne mai revenim puțin! Vă aștept cu drag! Voi sunteți cadoul cel mai de preț”.

Ei, ce ziceți? Mergem? 

Nu trebuie decât să ne rezervăm un bilet, pe 

www.startickets.rowww.ticketstore.ro

Iar dacă vrem să mai aflăm una-alta despre eveniment, avem aici  informațiile :

https://www.facebook.com/cortina.ag

Uscatoare rufe